SEET YAH NOW,,, FOOTA MOUT MEK HIM GET PUT OUT

43 thoughts on “SEET YAH NOW,,, FOOTA MOUT MEK HIM GET PUT OUT

1. This is not foota year………foots is who fa white fowl you nyam sir…….them say problem comes in threes so a awaiting the next round…..lmao

2. Foota check out di flights to Mars something deh plsssssssssss one man caaaaaaaa collect so much L fi di week lmaoooooooooooooo Foota ants ago draw u whey sir lollllllllllllllll

1. So him love carry news from long time..Him mouth a go be di last a him..Always gone to people man wid people name and Ishawna did a f–k pan him skull and him neva si dat fi go talk

3. She lay him out. There is no coming back from this. Lol footage head get buss of she done him. Let’s see wat his come back is gonna be.

4. But Jesus Christ if yuh nuh busy! What a shame and disgrace! My god Foota do betta yuh wi tek f**k inna yuh batty fi likes and freeness m! Wutlis!

5. @Met I want to hear your thoughts on khalado the suicidal one about him new song nah par wid Nuh bruk farrina Suh farrina can seh nah par wid Nuh bruk Jamaican?

6. I like this girl I can tell she have a good sense of humor by the way she express herself lol….but one man cyaan wuklis suh doh,don’t understand why these mofos don’t want to work an maintain them self…..

7. Nothing more I hate than a nasty man. Put him out. If him can’t AT LEAST keep up the house while he’s in there, it makes no sense. People like him you can never do enough for, he’s gonna always want more, and in the end he’ll say you never do anything for him. Him goodly pawn the watch

8. Oh Foota, a nuh yuh foot alone big, yuh frigging mouth big a broad. Wah mek yuh love chat suh. Di girl seh yuh gots to GO!!!!!!!!
    Foota weh love hype, how come yuh nuh have nuh weh fi live sahhhh? How you one love talk bout people but nuh have a pot fi piss inna? Ishawna did say yuh love chat seet yah now. Foota weh love HYPE guh look a life!!

9. …heep a money..My girl, with all that cash on hand, Foota might sent up his friends to rob yuh man money. It is obvious what your man does for a living, so beware of the unseen eyes watching you when you are handling the man money or collecting on his behalf. Somethings don’t need to be said on social media…….

10. Foota love milo fi true dwl I remember him and Ishawana did deh pon a CVM game show wid Spice & Nicholas and another couple and they asked her a question about Foota (can’t really remember the question tho) but I do remember Ishawana telling them that he loves milo dwl lol lmao

11. In more important news…
    A federal appeals court has maintained the freeze on President Trump’s controversial immigration order, meaning previously barred refugees and citizens from seven Muslim-majority countries can continue entering the U.S.

12. All said,, she chatting out her and har man business too much and a bait up demself. Yea u waan done Foota but u put too much a u n ur man “non’straight” business out there

1. Same so! You catch de bragging mix in wid lies?

She a claim house, yet RENT DUE.

…so she a collect and distribute illegal substances.

This read like Foota SHOULD move out a de DRUG DEALERS CAMP!

I suspect she a cheat fi true wid a links

13. Diss big ole silver back yabba mouth gorilla bout him waan milo put out him nastiness and a dem fool yah love guh pan mic and diss people ole kotchera

14. :ngakak :ngakak bowy footer it sticky pan yuh bad… A suh yah live man? It sad doe yuh nave nuh cumback from dis……. Nopes

15. Foot mi did think bounty did bury u but dis a u cremation u nuh have no come back a come back….ashes to ashes dust to dust :kr Yes we will gather at the river, the beautiful, beautiful river gather with the saints at the river that flows from the throne of God.

16. Sound like him a f**k man now, lady mi sorry but you man clearly a battyman, he’s mining you and foota that mean he’s sexing You and FOOTA

17. Lawd godddddd mi say yessideh when bounty dun him, mi guh right back under mi blanket. No sahhhhh tonight mi affi guh lift up mi house and guh under deh!!!!! Boy foota mi shameeeeee fi yuhhhhhh.

18. A same suh him deh pon Insta live a run off him mouth bout how him a bad man mi Nuh know a who him a try fool cause movado did Mek him affi run weh fr cassava piece and shoot up him mumma house and how a him kartel did fraid a poor foot-her u only a tlk bad cause the whole Jamaica know u ain’t bad

19. But stap right yah so…… nuh this same gal Blackie sort out did a dun on FB this week. Apparently is Blackie man fi 11 years and because she finger fearing( the woman seh she like nice things) she got deported, di man send back for and she got deported again. So Blackie now living in Ja and recently open a bar a south side that she said the man pay for, so di man get lock up couple weeks now and Kellyann decided to call Blackie and send pic of her and di man to Blackie. Blackie seh Kellyann was comfortable being in the closet for years until the man recent arrest. Foota might right that she only wants the money cause she tun gal a yard wid big chat after the man gone a jail, she was quietly buying the milo and gassing up the car before the man gone a jail. She a try get rid a everybody round the man, to control the money. Kelly, Blackie seh yuh betta dash weh di belly cause the man coming home to her. BTW Kelly Blackie post some of your IG pictures and yuh fava wet fowl so nuh money neva did a spend on you. Yuh strick me as a nuff person, who a look a hype. BTW Met mi nuh like Foota, bwoy ungodly, that’s why him nah prosper.

20. But Kelly married to her baby father and a send for him , girl you and him left or no? Seem like a longtime yah f**k pon yuh husband.

21. Di boy wah get lock up f**k everything come round him.. Kelly is pregnant now with his baby.. kelly a big whore long time she loves likes a she did a mine di boy… Thief how much clean thes and but him barr name brand.. Tek out car inna har name fi di boy and di house inna fi har name too.Mi nuh wrong Kelly fi fly go a Florida fi har things dem cause di boy is getting deported right back fi reentry… PUT OUT GROUPIE FOOTA YES GAL. Di boy is a deportee and come back inna di country and seet deh as him come back dem snitch pon him. Same fren dem him a par wid nuh wah see him prosper… Blackie a liad big fat and stay bad obeah worker big oman… Everything Kelly a seh bout FOOTA HYPE is all TRUE… di f**ka love likes bad.. Always a run into man wah hustle fi bloodclaut get dem things… FOOTA POP DOWN BRUCK BAD RIGHT NOW.. Every state him go him a look a KOTCH someweh… Back to Blackie somebody coulda really f**k she fi a 50 add year old oman she ever inna war wid younger people over man… Blackie ugly fat and black and stay very bad.. Di man nuh wah har..

22. Blackie tie di boy wid har Obeah.. Bout who mad, bitch who coulda really mad with u.. big black fat and greesy like… This Boy have no ambition him always a f**k di worst gal dem dem either big black and fat or fat and stay bloodclaut bad.. Him a real crosses..Dem salt pussy send him back a jail again… Hope he just stays his ass in Jamaica and stop try re enter di people dem country.. Him have wife a mount vernon and bare pitney wah a jacket lmaoo di gal dem trap him tru him a hustler.. Well puppa FEDS got u now deh aint playing..

23. Footah ah Milo tea u love bwoy dwfl! Mi laugh till mi weeeaakkk big and tuff fi ntn footah aka groupie ah you finger you a go use fi wipe da ass deh from now on teefing bwoy footah. You lame as f**k stop rely pon man fi mind yuh. SHAME!

24. Nah sah if mi laugh one more time u si..I just had a baby and I pee myself with laughter…bout him love im Milo…and the SILVER BACK GORILLA comment LMAFOA..I swear some women really really low bad..bout he ave different oman every night…YUK…Ishawna supposed to shame that is her baby father..I believed everything she talk say bout him..him look wutless bad!!! NO WANDER SHE NA EVEN LOOK PON HIM NOW….foota u suppose to shame nu body nah give u no ratings, accept the dunce bat ediot gyal u pick up a night time.

25. Mek the duty gal Market gweh a true foota send money go give the man good good woman a Ja (Blackie) go pon blackie Fb page a dat she a carry feelings fah what car and house the man make she kno Seh leave him car shi kno how car buy she rent house and put the car in har name and can’t drive it she a fi a walk in a snow and live inna one room with har three Pinckney weh only the bed alone can fit market move yuh nasty f**k out self and gweh yuh betta hope a Bull child and not him friend..

26. SHELLINGZ FOOTA DATS WAT UH DESERVE….. STOP INVITE DEM VISA HOLDERS TO UR YARD MISS. IF UH NUH HAV ATLEAST AH GREEN CARD UH CNT STAY SIMPLE. GREEN CARD HOLDERS AT LEAST UH NOE A REAL WORKS DEM DEH PON NOT THIS DES BUMMS INNA REAL LIFE SELECTOR / ARTIST/ DANCER. GIVE THE VISITOR A CHANCE WEH HAVE SOME KINDA REAL PROFESSION… WISH UH DI VERY WORST FI 2017 FOOTA UR TRULY A WASTE MON YAH NOW. NEVA DI LIKE UH OLD FART

27. YEA DIS IS #BLACKIE_SORTOUT DI FIRST LADYDI LEADING LADY INA BULL LIFE KELLYANN YOU WILL HAVE UR BABY BUT U WON’T HAVE BULL, AS I WAS SAYING maybe is not bull child. cause u was f**king his friend too. u just mad. cause foota do what mi man tell him what him suppose to do. member a u set up mi man, fi try scrape everything but foota first you soh dats why u Madd wid foota a year’s a bull & foota Kellyann ur just a just CUM side chick weh mi man USE cause he is a DEPORTEE a look him go look it fi me & him & him family dem kellyann yuh suppose to get f**k cuz mi man USE yuh name cuz u have credit bitch LOL Kellyann yuh can’t drive & YUH tek out car & apartment ina yuh name but a mi man own dem cuz a him pay fi dem cuz yuh empty yuh madda class yuh cuz not even food ina yuh house yuh young & empty NOH BLOODCLAAT NOBODY NOH KNOW YOU MI NAH BUSS U INA AMERICA A ME NAME BLACKIE SORT-OUT UNO CUM SUCK MI DIRTY PPL BULL IS MINES FOREVER