A WHO FAH BED SHAKERA INA?

So mi over Kwesiesha snap and the ppl them a ask him bout dolly him fan them off but 😂😂 dead but a nuh that mi wah talk bout oh man a comment on her live a call har bae a wonder a wah gwan, met I address as her cause him a act like a big b*tch over live a lick off him lips and him finger them

16 thoughts on “A WHO FAH BED SHAKERA INA?

1. this would have been some fabulous tea if the sender knew how to use punctuation marks. I cant understand sh*t. Can someone translate please?

2. So mi over Kwesiesha snap and the ppl them a ask him bout dolly him fan them off but dead but a nuh that mi wah talk bout oh man a comment on her live a call har bae a wonder a wah gwan, met I address as her cause him a act like a big b*tch over live a lick off him lips and him finger them

So, I’m following Kwesiesha on Snapchat and other followers are asking him about Dolly. He diverted questions and ignored them but…I can’t stop laugh…but, that is not what I really want to talk about. Kwesiesha aka Shakera is on Facebook live lying in bed and calling for bae in the background. I wonder what’s going on? Met, I address it as her because he behaves like a big b!tch on Facebook live licking his lips and fingers.

3. Translation tun up, lol anyway everybody know seh Kwesi a batty bwoy long time. Clothes, Car and Money him will gi weh him batty. Kwesi stop hide, come outta di closet. If wi fi duh a research di bwoy weh call him “bae” gooda spend money pon him already. Kwesi yuh nuh look good.

4. A man a comment a call him bae is the gossip. The authentickeno person. Not Shakera calling bae in the background.

1. Sorry hun, I tried lol my apologies

So, you’re saying Mrs Launchaz was lying in bed on Facebook live and a MAN was calling it bae in the comments. #retraction lol

5. This dude looks retarded,why these fool fool gal even look his way. I don’t understand these desperate women,#confuse.

6. Da translator tun up for real coz i couldnt understand a damn sentence sender wrote smh AND who da f**k would want to watch kwesheisha lick of dem lips and suck of dem bleach finger weh him a stick up nuff man batty fi a trainers, ewww #Gotbetterthingstodo

7. I wonder if is the same kieno yute that was favorite inna digicel rising star n had to drop out cuz them release video with man a bathe him??I think him did run whey gone a Foriegn!