IT LOOK LIKE ALKALINE KETCH HIM FRAID SO MUCH HIM SWEAR A DID LIE..ALKALINE IF YUH NUH WAA YUH NAME CALL UP STOP TEK OVA KARTEL PERSONALITY
12 thoughts on “ALKALINE POST AND DELETE”
Kartel copycat thing dont mek sense. YOu know why people always seh him a copycat cause he is the closet thing to kartel and he is just 23.
People afraid of what he will become in 5 or 10 years time when kartel is still in prison because kartel was dumb enough to have voicenotes, pics and videos in his phone.
So who did u copy by wearing clothes and talking
? I’m kinda puzzled at these copycat accusations the typical Jcan man now is very bleached with braids and all a di DJ dem message is the same so wat exactly is he copying???
One thing for sure u see how Kartel did love spotlight and this likkle boy no inna dat n so he manages to stay outta public eyes unless it’s his music
Met u know all in all the Likkle Breda a strive n dem a fight him out!! How much artist sing bout gun n killing. Jamaicans pick who dem want support. All Sean Paul won a Grammy n all now nuh body nuh gi him props (den again dem too UPT) but still lol. But alkaline fi get him chance still. If him f**k up den a fi him fault. But we fi give him him chance! Whoever said controversy is Kartel style that’s a lie! Why unuh think bounty n beenie can gwaan bad back in a di 90s n den become friend again. Cause the war bring fourth the music! A Kartel a idiot fi a voice note bout shoes n album dung house n all sort a claaat. Alkaline barely go Jamaica cause a how some a di people dem treat him!
Simply u see waah gwaan. If dem lock him down let us form a cornmeal pop coalition and ensure him eat. This bwoy a walk pon him hands. The bwoy one fly short from being unicef poster boy fi d fight against hunger.
I say he is a copycat. Too many similarities and to me nutten nuh wrong unless u dont give credit and if dem neva a cuss him in the streets bout cred this wudnt gwaan. I believe him really talented but like many before him and after him ego a get to him. I wont say a immaturity bcuz him smart him ego on the other hand look like a desso the food go. Focus pon u thing yute u get the buss u nuh need the drama just more work.
Kartel copycat thing dont mek sense. YOu know why people always seh him a copycat cause he is the closet thing to kartel and he is just 23.
People afraid of what he will become in 5 or 10 years time when kartel is still in prison because kartel was dumb enough to have voicenotes, pics and videos in his phone.
U sound retarded !
He is copying kartel
Him a falla everything kartel duh all di prison an murder him a falla tuh… A eediot.
He IS a Kartel copy cat ! He used all the man style, being controversial is the biggest one.
So who did u copy by wearing clothes and talking
? I’m kinda puzzled at these copycat accusations the typical Jcan man now is very bleached with braids and all a di DJ dem message is the same so wat exactly is he copying???
One thing for sure u see how Kartel did love spotlight and this likkle boy no inna dat n so he manages to stay outta public eyes unless it’s his music
Mi jus waan know wen him plan fi eat likkle tun cawmeal ?!?!?
:ngakak :ngakak :ngakak
What is it wid these artist! U seh u a do music, suh do music! Dem always always get involved inna some f**kry!
Met u know all in all the Likkle Breda a strive n dem a fight him out!! How much artist sing bout gun n killing. Jamaicans pick who dem want support. All Sean Paul won a Grammy n all now nuh body nuh gi him props (den again dem too UPT) but still lol. But alkaline fi get him chance still. If him f**k up den a fi him fault. But we fi give him him chance! Whoever said controversy is Kartel style that’s a lie! Why unuh think bounty n beenie can gwaan bad back in a di 90s n den become friend again. Cause the war bring fourth the music! A Kartel a idiot fi a voice note bout shoes n album dung house n all sort a claaat. Alkaline barely go Jamaica cause a how some a di people dem treat him!
Referring to himself in the 3rd person like Kartel.
Simply u see waah gwaan. If dem lock him down let us form a cornmeal pop coalition and ensure him eat. This bwoy a walk pon him hands. The bwoy one fly short from being unicef poster boy fi d fight against hunger.
I say he is a copycat. Too many similarities and to me nutten nuh wrong unless u dont give credit and if dem neva a cuss him in the streets bout cred this wudnt gwaan. I believe him really talented but like many before him and after him ego a get to him. I wont say a immaturity bcuz him smart him ego on the other hand look like a desso the food go. Focus pon u thing yute u get the buss u nuh need the drama just more work.
That’s not his real Facebook