It is very out of order because if you know all fi him mother dead or alive must look like cindy breakspeare. Jamaican men are the most disrespectful and misogynistic human beings on earth and rightfully so the women in jamaica don’t seem to be accosting them or correcting them so they will continue on this disgusting path. The amount of fat woman me see a jamaica wha day yah him soon dead fi hungry in his cheap Chinese vehicle.
di man nuh wah him vehicle mash up….bigga dem can tek bus
HIM a look somebody light fi draw weh and go rape easy smh gm met!
Amen! If she too heavy she a go hard fi manage!
This is business a fat woman tek up di space of two normal person so you make less money per ride.
4 in the back 2 if you fat..**
It is very out of order because if you know all fi him mother dead or alive must look like cindy breakspeare. Jamaican men are the most disrespectful and misogynistic human beings on earth and rightfully so the women in jamaica don’t seem to be accosting them or correcting them so they will continue on this disgusting path. The amount of fat woman me see a jamaica wha day yah him soon dead fi hungry in his cheap Chinese vehicle.