Breed Felly beat her up and run her him don’t even take care of the little boy good lucky my girl Reply
But see ya…unno never know ppl can breed fi publicity stunt?kmdt.Any woman breed fi Lexus, it’s a given it would be a publicity stunt or cry for help. .ijs. Reply
:hammer me a wait fi de punch line from them. Mean time me did lexus a robbaz and she figet fi shave. Reply
Da new victim ya look like wen gal u betta can cook come out har mada still a cook banana an crush it wid butta gi har, a wah dis deh lawd? Reply
Dutty Felly Mia a dead
Breed Felly beat her up and run her him don’t even take care of the little boy good lucky my girl
poor girl
Corolla
it was a joke people Lexuss is not the father. The comments had me in stitches though
A joke you say.
But see ya…unno never know ppl can breed fi publicity stunt?kmdt.Any woman breed fi Lexus, it’s a given it would be a publicity stunt or cry for help. .ijs.
:hammer me a wait fi de punch line from them.
Mean time me did lexus a robbaz and she figet fi shave.
Lollllzz at waiting for punchline! !
PP now u got me buying in that sumpn really guh so.
afta mouth wata cant breed nuh body
NOH OOMAN METTY.. ::::::)
Any gal breed fi Lexus careless
Da new victim ya look like wen gal u betta can cook come out har mada still a cook banana an crush it wid butta gi har, a wah dis deh lawd?