TWINNY YOUR PAWDY IS ON THE RUN

MET @@OPALTRENDSETTER PARTHNER IN CRIME IS ON THE RUN OMG AND THEM PPL HERE A SAH PPL GRUDGE DEM NOW LOOK HERE WHO WOULD BE JEALOUS A THEM AN THEM CLOTHES AND SHOES 😣😣😣😣 IS PEOPLE WHO DONT KNOW HOW THEM COME BY THEM THIS IS NOT THE FIRST TIME THEM HOLD HER FOR THIS BUT THIS TIME SHE OUT A LUCK .

19 thoughts on “TWINNY YOUR PAWDY IS ON THE RUN

1. guess she ago join fi her boyfriend upstate. she cum like ms hot stepper, all dis vanity fa wah, one by one dem a cum fi dem, such a dummy, you would think these people will have something under fi dem belt to fall back on. poor she can’t take her material posessions wid her, shameful and she have lilco pickney, I always thought she was ghetto. hat ehow most of dem look inna dem clothes anyways.

2. That. Why no no body look at them when dem a hype up in the thieving clothes nope f ong scam dem can’t show off on no one

3. Opal that dress becomes you…very lovely! Yuh criminal mastermind fren have up the stiffas n curves so she goodly can get IT!!

4. Why opal finger look so in the last pic,was did a dye the gloves before she go the event? Good luck,fren.

5. Opal slayed that dress.. I will say that. As for the next girl… So it goes… Another danehall story for the books..

6. white boy in Jamaica about 3 weeks now ,and sagie too, she can do her time and then go to her baby daddy and boy fren in ja she is a citizen so she good , don’t worry she not going no where

7. The one’s who are scammers and theft and your not straight stop doing what your doing because you will get caught, we are in drastic times, so don’t think the law won’t find you stop while your head and chill out before you end up in jail and then deported and then what now with all the clothes and shoes you acquired the landlord or your friends going to sell them or take them for themselves, be smart ladies freedom or materialist things which one you all prefer, use your brain God gave you and stop while your ahead…

8. But why is she committing fraud???? Her brother plays for the NFL he’s rich mi nuh understand this at all.

9. @real talk. She still a low life so her baby daddy and boy friend in ja and she not even a think bout her kids it just ok suh she can do her time and visit no sah from I was born what a set Mek she gawn till she get the 3 strike out and get serious prison time sad hopeless red eye case What a set gal you have Pickney bout man scam that’s it hello gal wake the f up and think about u kids and stop theif

10. Suh mi fi lose mi freedom weh mi still nuh fully have fi go party inna bran go shuoff???? A mad ppl plus habitual teef if something can go suh.

11. It’s abt time them hold carisma because everyday she walk an talk how she Rich and how ppl gruge her, a this yuh call hate an gruge thiefing and scamming? Lmao Thats why mi nuh look pon unuh germs pon social media, because unuh live fi the hype. Bitch yuh never work in yuh life, all yuh duh a walk an tief every single day with yuh dutty friends them weh need a job like you, all a unuh careless bad. White boy her baby father naah look pon she, because the way him chat her and hate her like dog, plz. unuh nuh see the boy move on longtime and deh wid a other gal, and the girl have baby fi white boy. Sagie a thief him deserve fi deh rite where him is in jamaica, him was a next one swear him did rich to dwl. Neybaby, Opal, apple, KerryAnn, miss Lue, shamar, felesha etc. All a unuh guh look a job and come out a the ppl them store, and guh sort out unuh self, because this thiefing and scamming naah cut it, unuh life sad like funeral. Carisma a hope them ketch yuh an lock up yuh rass, and give yuh nuff time suh it can teach yuh a lesson dumb bitch.

12. That’s not her posting, she have fi her friends under her account so it look like she not on the run, but she is. and why is opal posing up in her Givenchy bag? stop it opal, everyone knows it’s, not fi ya bag own,