No met this ya one ya too deep after babystar f**k stacy lopez and say a har good good woman she f**k franky sky scraper plus the foreigner now the latest and the surprising one , she a f**k straydee from common who roll with alkaline , nuh wonder why she onstage a new rules yes babystar u a spread p**y like asphalt and now u de a limelight a after champs a wonder if a stradee yard a common una guh f**k or portmore pon de bed weh u and tiara sleep or if a the studio yard weh unnu guh after the show , but mi naa lie u a do road hard all when store open u still a walk and f**k a time u stop now still u can easy now.cause franky soon come by some p**y again and juggist remember them plan fi easter so calm down the pussy all your father suppose to shame a you a big top man daughter a walk and f**k like dog
Who is her father?
Hello her father done know she walk and sell pussy longtime cause a from she a parr in a star girl crew she a the top hore but she soon get cool man the amount a gyal inna dance a swear pon her its just a matter of time
Everybody juggist name call pon ah wah suh bout him????
All these germs a pass roun ewww
@9:21 answer u question juggist name ever a gwt calling on sum loose rifraff dancehall side rd gal frm i know him so him stay
All straydee do is make sure she suck him cock proper cause she suck dick just as good as she suck pussy
Who har father?
Who name juggist?
So shi lef the boy fr Waterford already *shit head* smh these young ladies need to get their life straight
so she lef d short ole face rasta man already??? She neva engage?
Boi you people thought… if she f**k an nuh get nutn unnuh dunn har say she a f**k fi nutn. and she f**k an get sumn and unnuh still have a problem wid d gal. Remember shes still young and atleast she has enough ambition to get an earn a income. All dem gal deh weh inna dancehall a sware offa baby star inna dance? Like old lady a sware fi nyamm gumma n gamma a sware fi wuk old lady belly.
Her father a big don from mckoy lane him did all get rid a one youth over southborough fi har so she move like she tough and ruff more than everyone but a suh it guh when u father will kill fi u
But straydee is a married man lol
She jump out a frying pan and straight inna fire a thats why she soon get whatever cause all them man de ever inna war so the war soon reach har poor granny house a portmore when man a look fi straydee (lol) so is anotheran dat pon her pickney bed ? Lord help these hustlers
Leave the rasta out a the argument (anonymous) cause mi naa lie a him alone did look like him want her but ole dawg like.dem.deh caa tame check her file how much man a portmore f**k dat plus nannyvile spanish town de whole a foreign as dem look like money a she dat
Why unuh call up juggist name Juggist and babystar in something ??? Look how far the man live unuh lov babystar name she a pressure them head a no babystar alone a tak a portmore half of the gal them over there a tekka
@RichKid suh because him live so far that mean nothin??? Di store weh him have a Jamaica nuh him gyal weh live deh ah run it an she live far right???? juggist deh wit every bloodclaat body simple
Juggist a top man pay him own bills so anybody him want him get
Define what a “TOP MAN” is @marcial