BOY OR GIRL?

13 thoughts on “BOY OR GIRL?

1. Gq,Dwight u sound like a fool. U ago send police fi people Wey buy them things with them hard earned money but u a encourage them fi come buy things that u thief.saks,old Navi, zara ,gap, children place and h&M needs fi give yuh a rass beaten and bruck up yuh rass finger them. Dwight stealing is not a job. Dwight you are a parasite because u live off people. Go get a wuck.

2. Dwight u not a child yuh a big f**king gal .big vagina Dwight u need to act like a grown gal now and stop talk like thiefing is something to be proud of. All uno talk about is shoes and clothes. Dwight yuh need a little girl fi use are dildo and f..k out yuh vagina with it. Olson sadamite Dwight. A smart people buy fake stuff. Stop buy and wear the people them clothes and then return them Dwight. Your like is full of fake stuff Dwight Suh stop talk bout fake. First yuh refuse fi sey yuh suck cock and yuh bottom need a cork. Next yuh act like u cat like u got money but u done.so u a fake it also. Dwight go get some ambition

3. These social media outlets have become the platform for these battyman and uneducated f**ks to broadcast themselves. It seems that decent people are just dodging battyman and dunce every step they take.

4. GeeFruit yuh mad you can’t travel,the yute passport a guh kill yuh. The yute gone travel international and you deh local and irrational,what sense does it make to cuss someone on how they spend their $.

5. I mean seriously we all know he wears fake and he admits it too he is definitely not acting like he’s a millionaire but he is simply just taking advantage of his job benefits and enjoying life that’s y he is not worried about anyone I think u should try traveling it takes u away from all the bullshit and the suss makes u look at life in a whole different concept and not waste money on labels when we can buy houses and business with all that money

6. People leave GQ mek him talk you realize dougie nah answer cuz him cyah answer cuz GQ f**k him and video it and will let it put pan him. Mek a did anybody else Dougie would a drop him draws fi dem.
    Talk di things dem GQ rayyyyy

7. G Q send the video lol sad sick insipid set a shithouse both what a set and a true dougie if a anybody else would a style people with him long throw word post dem. Dougie you love throw word and sit down in heather shop class people answer g Q now DuPpy know who fe frighten don’t piece a shit both you and Gq

8. Lmaoooo but everybody figet seh gq chat seh him nuh sell credit..now him sell credit…. put some credit underneath yuh mada ole liad red snapper pillow biter battybwoy… these ppl crack me the hell up.