Morning met…can you please tell Jade to stop f**king rups while chatting to sophia….Jade is so dry eye she a f**k the one eye man and a talk to the man woman.sophia tek it from over here this is a fact rups and Jade a f**k good while now do yourself a favour and stop mek yourself look stupid and run weh Jade….rups nuh easy him have a him woman round table last year fi birthday dinner I wonder what’s gonna happen this year.
Stinking mouth Sophia well & no old woman Sophia has no choice but to live with it …soon to be grandmother second time around chilll & bill
Horny mouth suck pussy rup rup battyman everyone kn u f**k batty bisexual 1 eye bwoy it’s all over England u hve aids
Sophia a class act to Unu old nastiness leave the girl alone a grudge Unu grudge her cause she dress and look good so what if she have grand kids I couldn’t glorify hide and tek cause a Sophia me see everywhere with that man and your name is Sophia friend aka Sophia friend enemy you a go tired to see Sophia face miss hide and tek
Nth don’t wrong if she have grandchildren but one disable and one a raffle whose the father for her child because about 10 man name call including rup rup. N yes Sophia we all know u a keep the dance tonight with beris drugs phone money
no sah them english gal ya bright sophia you lose your spot, cause you a long time tekist, you should a pick up that, cause you never did a f**k beres, jade left her babyfatha fi ruprup, jade you f**k too much, tonite mate a mate, wife a wife, so who a go whine pon the gigalo tonite