Him bin a seh is not a dog are a puppy ting, di alcohol a mek wi know now seh is deep sea fish an dolphin ting, di man guh dung an com back up look all bex like him wish somn did dung deh fi Bruck off loll
Lol lucky ah “dip it low, pick up slow”, like Christina milian…. Dwl. Like lucky hear the selecta say “wine n guh dung gal.” No, mi nah laugh. Ah bwoy, lucky di great….what a spectacle
I smell something fishy
Not a liquor, mi si him tek a pic wid some gal wah day and Di way how Di man stand up, only god can come tell me him nuh tek man.
So I watched the cookout video, Camille and Kawka Lee, Michi Boo and the usual suspects. Where was Charlotte?
Look how long de people dem a seh lucky n buju British a f**k
Wait was he about to pull his dick out ?????
Lol
Him bin a seh is not a dog are a puppy ting, di alcohol a mek wi know now seh is deep sea fish an dolphin ting, di man guh dung an com back up look all bex like him wish somn did dung deh fi Bruck off loll
This guy is a batty man, when you get drunk the real you come out and you cant hide it, notice how him a whine up and acting like a woman
Lol lucky ah “dip it low, pick up slow”, like Christina milian…. Dwl. Like lucky hear the selecta say “wine n guh dung gal.” No, mi nah laugh. Ah bwoy, lucky di great….what a spectacle
Mad fishy… but nothing new!
Where is his money woman Charlette ? Not seen her on the dancehall scene in a while