SOMEONE PLEASE TALK TO SPICE

CAUSE SHE A TALK BOUT PEOPLE A HAVE FIELD DAY WID HAR SON PIC LIKE IS THE FIRST HER SON PIC ON THE WWW. I WONT EVEN COMMENT ON THE REST BECAUSE SPICE LIVES FOR THE SPOTLIGHT AND SHE DID NOT MAKE ANY HEADLINES MONDAY SO I GUESS TUESDAY IS JUST FINE

13 thoughts on “SOMEONE PLEASE TALK TO SPICE

1. A getting tired a de babby mumma and puppa dem on social media a air out dem ass!

Spice, obeah ALWAYS fall into your problems 😀 go sit you backside down! Dem nuisance.

Ps. De lall dem obeah is 2folds and tun up, and de way you a strive it no de pon yuh. Yuh would a know 😀 😀 😀

2. If ppl did have a Crystal ball fi see how dem grand love would turn sour one day. Bwoy mi always wonder how some ppl weh breeze couldn’t pass through can get to such levels of bitterness and hatred. Guess there really is a thin line between love and hate.

3. Awww bwaay poor ting :nerd fi spicey she hurt tidday :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak bloodclaat gal yah love di f**kery no lies. A suh sumtimes yuh have wah man an yuh tan pan it long an yuh tink yuh an him ago be one but yuh fine out everything wrong. If a 10 years hunnu duh an left now it neva mek sense just be glad fi di kids and enjoy….all fun an jokes aside my girl yuh a seh di man a throw words… damn! poor ting dat mean seh yuh cyah help but fi look issa bag a expression a words fi wah yuh type an gwan wid tiday poor yuh can’t have it all spicey dere has to be a gliche haha look deh.

4. It doesn’t look good, they r 2 busy hurting one another and not thinking about the kids. Spice u have more to loose than the unemployed baby father think about future endeavors, this will stay on the net forever. Time to grow up

5. Spice member you f**k pon the man an a play victim,you a cry now cause the picture them ago release.You wicked bad but you and God tell the people them you just find out the man married and you hurt so it trigger off the mess.You can fool u fans but you can’t fool who know Grace and not spice you bitter gal.

6. Grace will never grow up nuh matter how much money she mek an how much big vehicle she buy her heart will always and forever be black and dirty. A she alone fi strive and as anything kick off she quick fi play victim, foh! No matter how much injection an Belly job, batty job and titty job yuh still nuh wow nuh man because Wayne did already tell d world say yuh punny always have a fowl oder. A hope the medicine weh yuh a tek fi lighten yuh kin nuh tun gains yuh dutty
    ra$$

7. She’s just “airing” it all out, although not my approach to situations but perhaps that’s just hers. Let her be! Shows her cup is filled.

8. You notice how she doesnt take any responsibility for her actions,she is playing victim and trying to blame everything on the guy, people like those are the worst

9. NICHOLAS IS A BRUK ASS NIGGA , LOW LIFE , BEGGAR , A HIM FIRST CHEAT ON HER SO WHO DONT KNOW SHUT THE F— UP.HIM BEG THE GIRL FI MMARRY HIM SPICE AGO TELL THEM HIM NOT TRAVELLING WITH HER SO THE WORK PERMIT AGO REVOKE , HIM DUTTY TO ,A PAY HIM PAY THE GIRL FI THE PAPERS

10. Cellblock shut up you stinking mouth bout married for papers,spice big an ugly like.when she did run in pon the gal and her man she surly think mining man was the only way out,dutty spice breed once for the bruk pocket boy as u claim why she never run?she went back and breed again and now a come style the boy,she should a glad the boy sorry fe her cause she ugly nu bloodclaat and came refine all the money she got, she need fe stop cuss her muma and her mad brother over braeton and help the sisters that a suffer a NY and Lowe the boy.Spice you go England go f**k the ugly boy and Nicholas left you,member sher and Nickesha did talk up the tings you is no victim you is a wicked black course bitch.

11. As much as Hunu a cuss spice me really like the way some a hunu keeps talking about her complexion. This is why there is a problem in society. Cuss the woman all hunu want but don drag her skin colour into it. Hunu no badda turn down pon me just saying.

12. all mi see Spice a cuss the man pon social media mi never see any post weh him make bout her. not sure what’s going on behind closed doors but I think it says something where he is not pushing the limit as far as she to invite the public into their lives….