PRETTY ME, PRETTY DONE DANCEHALL

You need to go back to school and go learn how to construct a good sentence. Pretty me pretty me can one girl pretty so yes you can pretty so but can one girl dunce so pretty me pretty dunce stop embarrass your self and IG and snap chat .PRETTY DUNCE LAJAHV DONE DANCEHALL

9 thoughts on “PRETTY ME, PRETTY DONE DANCEHALL

1. Same suh. Dwlll. Dem write jus like how dem talk. Hence the countless number of people who keep writing “of to”.

1. Suck pussy aj leave the girl alone yuh hurt because the girl move on n leave you alone wow n looking very nice a the green card the girl get a it a kill yuh go look a life n stop walk n thief

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Mi affi just laugh….Lajah a yuh get chick :ngakak yea you…..

3. Chin aj tell u about him unborn baby on the way eeh aj dont want u chin a sadio a dweet ok nt chin him just a use yuh fi get to him baby mama bitch anybody fi done dancehall a must u caya johvonna. Aj a look papers like how you a look it bitch sadio a dweet fool

4. Every body know why a all up on chin fi now because tax time coming soon n him tired fi walk so him want all her tax money because she is the biggest clown inna America one thing aj want from chin n is ur li tax money n that’s it

5. Stinking mouth jehovanna wey u tongue wa brush good u never know the boy teeth rotten wey u lay down and mek him breed u and ikky u up The time u war over man and a worry about a next gal u send fi u unwanted pickney dem wey u gi wey like puss pickney u time up now the boy tired a stinking breath wey a kill him , your green card could a did stay u favor the big yellow bird pon seasame street ntn bout u ugly blood clattt bout u pretty u and u sister wey favor a preditor the people and chump hate uno in a america uno tan real terrible , a true u na get no more a the tiefing clothes them a it a mad u dutty gal from west four pickney four different father and none na use u gal u no see say no song na play if u saddd baddd the boy left standing and worried bad me know man stalk woman me never know gal stalk man old stalker y when u see the train a come u no just jump in front a it cause a dead u go a dead cause the boy na use u , u time expired bitch and the tiefing clothes them done pon u u no see from the boy na play u the clothes them a beat bad u fix them good pon u