MS ENGLISH WE NEED PICS FOR THESE PEOPLE

COMPLIMENTS TO YOU

YES YES, POP STORY GIVE ME …….

Bwoy angie not a word from you at all,, dem cool you dung?

No sah Jay and mitsy no haffi stay so bad lord have massy!

Yellow tongue mitsy a de good Jamaican curry you did eat ?

Jay your face favour carbine mango…bout oonu a sell

All worthless PM to, go see him yeye when him a lick the p….y

What a way tian prado silent,,,you kin teet man we bus fe you rass so you silent

Lord big sour tina hype sham beating stick, why you did a gwaan so ina de dance at Gloucester the other day ? u look dirty and heavy … if it was me like you, I would put a bin bag ova my face… cause you matie in de dance a dead with laugh and a rub her big belly she soon deliver sham baby gurllll you are nasty dat dah dirty c…ky deh !! you a fight over?no ambition run go breed again ….gwan a glouster mek de yam foot gal dem beat you rass dung deh…. U a hype and live ina hostel why you neva pay you rent mek dem throw you out a you council flat?

Lord jo me love how you defend you baby fada batty man berlord when barney box him dung ,yes jo a berlord breed you everybodyyyyy know you too wicked!!! Me see you and the pickney ina berlord car woiii is the splitting image a berlord ….DNA PLEASE!!

WHEN YOU walk into the christening the last time wid the pickney me open me mout wide

Every body was chatting you…marie you rass wicked ‘’’ you should tell you sister fe give de man him youth…dats why lex a freak you out’’’ yes you haffi do de tings dem cause me know him freakkkyyy baddd him love f’’’k in a batty…how you tek it and you batty so mawga? Gal u good…

Jo you love boast ova football son ,,,yes me ina barber shop and hear you…gurl kibba you mout,,,,you no shame fe talk…look how you stay bad please DON’T talk bout it again!!!

Last time you monkey sister marie,,,,yes monkey everyway she go she climb and wine only monkey love climb oonu shame de bwoy cause she gone a good place gone wine like she think a inka man she dey,,,don’t use to nutten good..yes everbody know

Dirty ava u not good looking ,,,stop it !!! u face long like fe donkey evey body know onnu a secret pros….te…. lord oonu dump Natalie lard her yeye dem big like fe sham dem two yeye big like stadium bulb…Natalie de docta dem rob you ohh god a sin GAL YOU DON’T STAY GOOD…

BERLORD memba me and you you to live same place in America and me have you file U A BATTY MAN!!! STOP SH*T UP DE GAL DEM P**Y!! Member wen dem ketch you wid de man and beat you…..dont start me off….

Pauline and barney onnoo time expire time to pack up and go home onnuu doneeee!!! so played out onnu sick dog tomock…go get piece capture land and two piece a ply board and beg de govament piece a land ova backto and go Home.. ok guys this is part 1 wait for part 2 I am going to empty EVERBODY FILE IN BRISTOL

Just want to say thank you to everyone who inbox me with information. Part 2 coming up stay tuned!!

9 thoughts on “MS ENGLISH WE NEED PICS FOR THESE PEOPLE

1. Dis boring bad. No, mi wann tell unno Bristol ppl nobody care bout u boring country affairs. Sender, u lack originality. Mi live a London an know all dese thing already. U nah come with no suss, no reciepts. . Mi see from met post di dirty Bristol seller gal wha day, unnoo take time an start send in posts. Di seller sender did funny bad, and we have a good laugh at Di brothel crew. But Di rest ah Unno late bad, pink wall deh bout fi years and yuh just ah run een with u boring county tales. Not even a pichu u send! Sender, Kindly f**k off. all ah country ah inbred an f**k dem one another, we know dis long time. Met dem county ppl boring, mi hate dem essie! Can bet seh sender feel well relevant too.. Dwl.

2. TINA UGLY HYPE which part a you hype dirty gal? How much kids does your so called man have again? You should be ashamed off yourself the man don’t respect you! You bring all your tiffing fren dem from London to glouster because you know nuff Matie was going to that dance, your a clown wtf was you going in that yellow hair looooll you fren dem wicked to make you go out like that and that clothes stay real bad you did not look good at all now that’s why the man always a give you bun, you run go breed again and think him ago stop cheat you have no sense, you like when man beat you because you think its love, your mother need to get you back in church because only god can help your ugly bad! Shape bad, big forehead, mash up teeth there’s nothing on you that nice your a disgrace!

3. Lol sender sound well excited at the “ok guys this is part 1, stay tuned for part 2.” And part 1 already lame and wack. Bout u ago empty everyone file, like we ah wait in anxiety fi a Likkle bit ah hairdresser gossip. Bitch pls. Sender, u sound like sum big old time ol market woman, ah use some old time slang and sayings. Get a life gal, u too nuff.

4. Sender dunce yuh f**k. Better u did make di post fi teena alone an leave Bristol ppl outa it. Teena no come from Bristol she jus run come Bristol falla back ah sham. Teena ah Di biggest john crow an pop up pon pink wall time an time again, so dis is not new.

Sham u ah good humble youth. berlord ah kool youth too. Ava seem like a nice girl, mi no know of her in no mix up, always friendly an well presented when she come out. She no roll round pon floor or give evil eye like di rest ah D bitch dem, so mi no know why har name mention. Sender U sound jealous. Wi nah Dun ppl without a good reason an we will defend dem against dutty sender like u, who nah no reason to post ppl. Ohhhh…

5. Tina since u luv pink wall so bludct much, see u post deh! Mek sure u share dis post like how u always ah share pink wall post pon Facebook. Big BC tough man giant. Tina send in fada hype baby mother and post up so much nastiness about the girl baby before she give birth , yes Tina what go around come around, you is a beast and bully.

6. A wappin to deh idiot gal yah!! A game u wah?? Gal weh a chat shit nuffy hide a talk bad gal fi show them face since them have a lot fi seh!!!! How u just a talk bout berlord suh a wah?? A because him run u caz him nuh wah u mek u a spread rumors?? When him did deh a american memba seh him nah wah u caz a nuff gal him fid a fu** n him guh a England n u fallow him same way n him still nuh wah…. it HURTS?? Hush, caz u hole big n him nuh drown!!! Ugly gal mischief maker cocky sucker batty washer big hole gal guh get a life a true ppl a live n u nah live suh them fi be unhappy as u. U have too much time on u hand look how it hurt u fi be alone that u just start type u shit bout all these ppl. U need a job oooh caz u nuh have u papers !!! Mi aguh send them a u yard fi u. Suh if u ask mi!! If I was u I would start pack know!!

7. @good how do you know it was tina that send in picture of the ugly gal Chantel? Look how much gal fada hype use and tek weh dem money how do you know it wasn’t one of them that send in the girl picture? Although tina love the mix up I know she never Sen in ntn. A one thing I know tina bby fada don’t want or respect her because him nah stop run down my friend!