UNCLE REACH A QUEENS NOW

Chantel to how yu chat tash when she deh wid Nick Klean sey dem name MONEY TEAM with no money yu really gone f**k Uncle girl have AMBITION yu going to f**k out Queens yu can stop hide now everybody know an who nuh know yu bestie Shamar tell them gwan clean the girl shop an stop walk an f&&k .

22 thoughts on “UNCLE REACH A QUEENS NOW

1. Wait ppl still a f**k Uncle? Money Team is a Sorry Team! The only one my spirit take a Snoop.. He seems cool just out of shape and breathe hard but cool. Stacy turn Christian and Cash get sense now. Uncle always have multiple girls do I guess her can draw back for Nyoka cause she mad lonely and Dora to clean his whistle !

2. Like seriously though …what’s with the obsession over who grown folks choose to fk/sort out!?? Why should we care who want run, fly , crawl or walk n fk dung wherever as long as is not Inna fi WI yard!!?? Aren’t there much more important things in life and especially happening in Queens! ?

Case in point. ..what’s the latest on Twinny, from Last October we nuh hear anything bout good body Opal..what gives you! ??

3. Forward @realJohncrowbelly. .Chantel has a kinda slipperz ting a gwaan but I’m sure you will still eat her food n belch n sey yummy! ! MI nah lie Chantel can get IT!!

4. Suh make me ask yuhnuh a question, wah f**king uncle affi do wid the gyal child, har baby well taken care of and who chantell f**k weh yuhnuh know.. Sender yuh sound hurt bout she can stop hide ,cause it obvious seh she nor uncle was hiding cause dem out inna public together, walk inna club together abd leave together.. look how early you get up and put up this yuhnuh life sad ehhh..

5. The last time me check u mada never a fuk one man miss!!!! I’m pretty sure she bounce around before u born…… so I don’t see a problem with the young lady fuking whosoever she wanna fuk! Uncle na complain so y u a bawl miss u sound very upset abt something! Go fix u hole and stop stalk ppl… if u hole did good u wudn find time fi come so early a post, cuz u wuda a keep u man busy FOH

6. Chantell tek man from NY to LA.
    The person weh a defend har sound like a fren or sista.
    She & har sista a the same 1 of a kind. Every time SHAN gone pan vacation a Jamaica a man gone to & the man weh she claim she deh wid a LA nah look caz him a spend all the money fi keep har under him wings. Dem Gyal yah is no good gal. Stay bad nuh blooooodclaaaaaat. Dats why him deh fly inn the Lil whore dem when him ready Shan just in it for the money bags & shoes. SHAN deh wid nuff man, whine and collect yah caaah free f**k a rape

7. Chantell a walk from ny to LA wid her pussy she and Shan!!!!!!!! bag white think him have walking trophy dem gal ya nah nuh class bout dem. shan deh wid white yuh know one him free demo f**k she already. no money team. team white the gal dem say. them gal ya wah position dem goal inna life a who can dun the cocky and tek the most cocky white a f**k shan a f**k two a dam fool yuh f**k.

8. It sound like a one a shan hating ass friend weh couldnt get nuh man fi fly dem go La, if yuh pussy did good yuh wouldnt get lef or di man dem woulda wah show yuh up, yuh sound hurt nuh bloodclat cause the gyal dem a f**k fi something and dem man a give dem recognition, a bayyyyyyyy bitch go sleep, yuh two cent never get nuh stripe.

9. Dam. Goodie you sound upset no rass like ur fuk couldn’t keep him or whole no man @anonymous u really sound vex or a cash sen yo lol fi di gurl cause i dont see her since that lonely bday weekend she celebrate

10. this Obvious eeh! This post a chat bout Chantell then booom Shan girl nobody na use u! Badmind a kill u pussyhole suck u mada

11. No but Anonymous Shan hurt u bad! Cuz if u do the maths u say is must Chantell fren or sista that mean u nu sure… so how u jus firery fi the sista so ???? Good pussy Shan tek u man talk truth cuz da anger deh sound like it a come from u likkle toe woiiiii

12. dutty bruk pocket bwoy , the twin dem a born soon, cash gone , stacy deh a church , tee a give him a ride fi the money ,uncle u a wah big liarrrr ,my fren got ur ticket bwoy ,uncle mt Vernon hear bout u ,nuh man nuh rate u , cash a nice girl ,uncle ur benz not cash, the business is my fren not urs , my fren day care and business