Met good morning, you know Mi ago carry you go a court…from did other day Mi a wait Pon the TEA with the Dj and all now. Mine sharp yuh Affi carry Mi go doctor cause a long long time we a wait. Affi a refresh page regular like Mi addicted. :ketupat :ketupat :hn Reply
Mi a go give a hint to the sound him select pan cause mi nuh like bus it up pan DL men with women and children if dem nuh already out n he just got a baby but he does look like a fish Reply
Ok I get you Met, understand can’t cuss you Dey so, you always protecting the children. Still Give we the hint cause Mi ago run Google red today today.. :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 Reply
Met good morning, you know Mi ago carry you go a court…from did other day Mi a wait Pon the TEA with the Dj and all now.
Mine sharp yuh Affi carry Mi go doctor cause a long long time we a wait.
Affi a refresh page regular like Mi addicted.
:ketupat :ketupat :hn
Mi a go give a hint to the sound him select pan cause mi nuh like bus it up pan DL men with women and children if dem nuh already out n he just got a baby but he does look like a fish
Ok I get you Met, understand can’t cuss you Dey so, you always protecting the children.
Still Give we the hint cause Mi ago run Google red today today..
:ngacir2 :ngacir2 :ngacir2
“I’m coming out. I want the world to know …” :kr
Shibby dibby do bah yeah! Raaaaay!
Fish outta water
He looks good.. Trevor legs tho :travel