DEM DROP TWO DONUT PEACH INA SHAVEL CHEST

35 thoughts on “DEM DROP TWO DONUT PEACH INA SHAVEL CHEST

1. Thank god cause she had such a man body… but she still going to look cheap with her tacky dressing over hype self with her broke man nobody look at sedki he played out and look nasty

1. You don’t wanna see what she looks like inna real real life :nohope Mi frighten fi suggest she get likkle batty do up cause she stay bad…..See her over one party inna queens a couple nights ago, andddddddd Mawga and stay bawd!!!

2. shavel suppose to do breast she have 3 kids that she breast feed sender lowe the bloodcloth gal ….Her breast dem pretty and actually look nice and fit her slim body

3. Harrysha gu tek care a yu half starving unwanted kids it hurt yu how shavel do her breast and dem look betta Than yours move yu dutty crawny lean breast bloodcloth obviously Shavel breast still swollen cause them just do and them actually look nice already and dem nu drop yet a wonu big and hurt

4. Beautiful girl but Mama it don’t look good, it looks very unnatural. God knew what he was doing when he made us different color, shape and size we r all unique. Mama try nuh duh nothing else.

5. she need to go find a speech therapist for her son and hug and kiss her son weh she say the man treat so bad ,she need fi take good care of her kids , her so very slow him go school wid my fren son him need help STOP USE THE KIDS MONEY GO DUH BODY WHEN U MOTHER AND KIDS NEED HELP LITTLE GAL SADIKI DONT WANT U ,

6. Thank you met, she need to go take back her money , and stop showing them, then look like 2 big boil, like she have apsest KMT why wouldnt her friends tell her the truth. My God

7. Those breast look like when Trannies do their breast. Wide and out of place.

Or maybe its because she’s skinny.

8. which one of shavel kids is slow lying ass sender? gtfoh and stop involving the gal pikney dem and gu dig out yu sour muma and all a wunu leaching hating ass hoes need fi speak truth her breast dem look good …bare in mind shavel neva have no breast at all so now they actually looks nice wunu fi gweh man

1. You are wicked the breast dem stay bad .. ah yuh fi talk truth smh she needs cleavage !!! What’s the point of having boobs if they are so spread apart they don’t even look sexy or natural
      Poor she .. shavel u couldn’t get a likkle car with the tax money? Only in NY bitches on the bus and train and a beg ride wid fake breast n batty priorities all fcked up

9. You know I saw this mess last night and wonder how long it did ago TEK fi reach. She stay really bad worst bress job ever. Dem wider than kimberly Megan breast. A Moses part them breast deh

10. WTF is dat???? Miss?? Call di surgeon him needed cause dis a lawsuit.. him too wicked an nuh like breast, why him duh dat?? surgeon like him stay far an dash een di silicone dem.. miss, a whole tablet can fit inna di miggle a di breast. Miss yuh is one lucky gal, cause all like yuh nuh affi worry bout live nowhere.. yuh have a whole island inna di miggle a yuh chest surround by two rock. Dat nuh look good my girl an yuh want parrig how she bone dem a show Suh???

11. Yea mi gal mad dem!!! All a dis cuz the man is not leaving her in due time her breast will drop & look nice and natural haters!

1. Some gentle massage and a man sucking on them continuously. I’m very good at that, some maybe you should tell her to link me for the “breast bringing-togetherness”, i.e, closing the gap!

12. Met you have a special hate towards Shavel gweh a move yu duppy bat ghost buster hide behind pinkwall rass reveal yu dutty self and low di likkle gal mek Shi flourish you and yu pink wall fingers fren dem her breast still swollen yu nu need glasses fi si dat that’s why some a uno dead and nobody nu know

1. A true mi did hate har before now mi 9 di space between har bres dem and di doctor whey put dem on 10 har ..if dem swell she nuh fraid she ketch swelling cold?

1. She look like she have in a b cup wid di swelling so is a A-cup Shavel really go pay fi put in? Talk to mi Shavel cause u love come call to mi when di post dem put up bout u and mi nuh si u eno Shavel, ah doe see u

13. When you very skinny is so di breast dem come out nuff times. Dis is what dem call bolt-ons. Had she covered her chest nobody would know.

14. Suh why u nuh reveal fi u dutty rat bat face an stop hide behind u keyboards to, unuh claim Met hate unuh an unuh so called friends but still unuh same one Hitch up ova yah every damn day

15. @SHAVLEE, LEAVE MET ALONE CAUSE ANY FAMILY OR FRIENDS TELL YOU THEM LOOK GOOD HATE YOU INNA REAL. THEM DONT STAY GOOD, YOU CHEST LOOK LIKE A DRAG. YOU CHEST LOOK LIKE A BOY , EVEN SOME TRANSGENDER LOOK BETTER THAN THAT. YOU BREAST THEM LOOK LIKE TOO BIG BOIL ON YOU CHEST. PLZ THIS IS NO HATE , THEM DONT STAY RIGHT , REASON BEING YOU SLIM AND YOU CHEST PLATE DONT HAVE ENOUGH SKIN FOR IT TO BE THAT BIG , THERE IS TOO MUCH SPACE BETWEEN YOU BREAST THEM , THEY LOOK DISGUSTING , YOU TOP PART LOOK LIKE A BATTY MAN BODY , SO SHUT UP AND TAJE A GOOD LOOK ON YOURSELF , WATCH THE VIDEO , IT DONT STAY RIGHT , GO AND FIX IT AND STOP CHAT SHIT BOUT HATE , BREAST CHEAP ANY BODY CAN GO BUY THEM INNA CHINNY MAN SHOP .

16. what friend or family would tell you @@@@shavelee, that this look Good , I hear you own a acquaintance then inna hairdresser shop a watch you video an a laugh , and it’s TRUE, then dont stay right , whose breast so far apart?? , ppl do them breast and it look real , but yours look like some bootleg shit, look like you get it done in a a basement somewhere , stop talk bout hate , cause your doctor is evil , is a wicked person that , he should have allow you to put on some weight or tell you that you need smaller cups , you dont have skin to do a boob job like that , and anyone tell you it look Good , block them, they only tell you that for you not to feel bad, but behind you them laughing , the person that record that video, do so to expose how you look , pls girl get them fix , then dont stay right , then look like dunking donut