Why yuh gone dung ah country, dung ah which e’ part yuh DON’T EVEN KNOWWWWW Weh yuh deh, gone provoke di man????? There are three sides to the story, we shall see.
Yuh fi get beaten :rolleyes: yuh too bad and brave.. and bad an brave ooman fi get bad an brave lick. A yuh dweet tuh yuhself bout yah tek pics. yuh nuh see di lime light done when ur time come. Plus yuh nuh get nuh good enuff tump.. a bax yuh get wid dem deh lilly bit a bruise.. a makeup? tap eeh miss. She nuh have nuh grand kids fi go tek care ah? Yuh too old fi a mek man beaten yuh miss :rolleyes: b4 yuh kick dung di gully rat… A wah do she? Mi nuh know how ooman mek man beat dem ova an ova… Mi naaa seh yuh cyaah beat mi eno but a wah ago gwan afta di beaten yow… Bop couldn’t sleep inna him bed if him lick me pussy mi hudda behave like a certified mad gal.
A man who has spent the greater part of his adult life homeless and on the streets is not someone you attempt to make a life with. Their mental state and emotions are very different because of their life experience. The first problem you will have is that they will always want to have their own way, after all that is how they have always lived. These are ppl who will need a greater about of ‘me time’ than the average spouse would feel comfortable with, they will prefer their own company and may desire to go off for long periods on their own and not miss your company, meaning they will likely never call in, just show up when they are ready. They will do and say things that defy logic and reason, but in their minds they are perfectly right to have done it. Unless both ppl were on the streets together and understand that mindset, the average person who is not used to such will never find peace with a partner like Gully Bop because they will always be confused by their actions. You can love such a man from afar and wish him well, but deciding to marry and make a life together is unwise.
Anybody who knows, know that the marriage certificate is a fake one. That is proven. The photographs are from America, as is seen, and is years old. She did not attend court yesterday and a video of her naked is circulating. She is a crackhead and fooled you all, have you not listened to her tapes? Rubbish….
so a wifey send in harselff?
Why yuh gone dung ah country, dung ah which e’ part yuh DON’T EVEN KNOWWWWW Weh yuh deh, gone provoke di man????? There are three sides to the story, we shall see.
Yu nuh si di video weh den sorta mek up ??? And it look like him come down off a di Coke … dem luddy
Yuh fi get beaten :rolleyes: yuh too bad and brave.. and bad an brave ooman fi get bad an brave lick. A yuh dweet tuh yuhself bout yah tek pics. yuh nuh see di lime light done when ur time come. Plus yuh nuh get nuh good enuff tump.. a bax yuh get wid dem deh lilly bit a bruise.. a makeup? tap eeh miss. She nuh have nuh grand kids fi go tek care ah? Yuh too old fi a mek man beaten yuh miss :rolleyes: b4 yuh kick dung di gully rat… A wah do she? Mi nuh know how ooman mek man beat dem ova an ova… Mi naaa seh yuh cyaah beat mi eno but a wah ago gwan afta di beaten yow… Bop couldn’t sleep inna him bed if him lick me pussy mi hudda behave like a certified mad gal.
The woman seh she going after Bop royalties (how she plan fi sue) so I guess she is getting what she wanted… Whatever loose coins lef inna him pocket
A man who has spent the greater part of his adult life homeless and on the streets is not someone you attempt to make a life with. Their mental state and emotions are very different because of their life experience. The first problem you will have is that they will always want to have their own way, after all that is how they have always lived. These are ppl who will need a greater about of ‘me time’ than the average spouse would feel comfortable with, they will prefer their own company and may desire to go off for long periods on their own and not miss your company, meaning they will likely never call in, just show up when they are ready. They will do and say things that defy logic and reason, but in their minds they are perfectly right to have done it. Unless both ppl were on the streets together and understand that mindset, the average person who is not used to such will never find peace with a partner like Gully Bop because they will always be confused by their actions. You can love such a man from afar and wish him well, but deciding to marry and make a life together is unwise.
Anybody who knows, know that the marriage certificate is a fake one. That is proven. The photographs are from America, as is seen, and is years old. She did not attend court yesterday and a video of her naked is circulating. She is a crackhead and fooled you all, have you not listened to her tapes? Rubbish….