SO MI SI DIS VIDEO PAN POPCAAN PAGE AND MI GO CHECK DI CAPTION ===> popcaanmusic Nothing bothers me… 😀#unruly #876GAD #MENUHBEGFREN #POPCAANFOREVER
POPCAAN HOW NOTHING BOTHERS YOU BUT YOURE BOTHERING EVERYBODY? YOU AND OCTANE NUH TALK, YOU AND AIDONIA NUH TALK…YUH WAA MEK TROUBLE WID ADDA ARTISTE, YUH RUN IN AND DIS BEENIE …YOU GOT NO FRIENDS BOO..JUS DI BAG A WASTE MAN DEM WHEY YUH NAH FEED CAUSE SAME HOW KARTEL TREAT YUHA DI SAME TING YUH A DISH OUT TO DI MAN DEM ROUN YUH…I KNOW IS NOT YOU PAY FI DI VIDEO INA DI SECOND VIDEO SUH MI NEVA BADDA ADD IT…YUH STEADILY A MINE DI TRINI GIRL AND DI WHOLE A FI HAR FAMILY..CONTINUE NOT TO BEG NO FRIEND, HOPEFULLY THAT CAN PUT YUH INA DI STUDIO FI MEK SOME GOOD MUSIC …..YUH SEH MAN A WASTE MAN BUT YOU ARE A LACED MAN…LACED WITH BADMINE AND BADMINE A GUH KILL YUH LIKKLE BWAAY YUH BETTA STOP IT..
How old is this dude? Why he looking like somebody’s Grandpa so. Dem young bwoy just siddung a smoke weed and drink licka and nuh realize how dem a ugly up and owl up before dem time. There is no youthfulness in dis here dude. Maybe also the stress of remembering all who him haffi war wid nuh help the situation, cording to the post. Dude, guh get yourself to a wellness retreat and get back you juice. You don’t look good fi be so young.
he lacks education and guidance. that happen when your “friends” call you gad and u start believe.