BUS DRIVER DOING DI TINGS TO YOUNG GIRLS WID VYBZ KARTEL SONG

MI GET THE VIDEOS A FEW DAYS AGO WID DI MAN/BWAAY WHEY A DO DI TINGS DEM TO THE UNDERAGE GIRL AND A VIDEO IT WHILE DI FREN DEM A EGG HIM ON…A TELL THE LITTLE GIRL FI OPEN HAR MOUTH MEK HIM EJACULATE INA IT…WE ARE LOOKING FOR U..MI SOON GET THE VIDEO FI STILL AND SHOW YOUR FACE GOOD GOOD

13 thoughts on “BUS DRIVER DOING DI TINGS TO YOUNG GIRLS WID VYBZ KARTEL SONG

1. I hope dem lock him unda di jail! Can just imagine how many uh underage children dem turn out. Lock up everybody that was present. And NO shi cannot give consent if she is underage.

1. It must be a rumour cause any how that true and him gi ppl pickney AIDS as a parent I would hang him. Police would have had to lock me up cause the innocence of my child nah guh suh

2. Dem nuh learn eeh ??? But a Annie him a listen so him senses resign … y yu a put yuself pon vidéo ??? Yu nuh know right from wrong ???

3. Some one need to send this to the police no f**kin law and order in jamaica its f*kin sad these young kids have no idea what they r doing to there life and these big dutty nasty one room man them need fi go a prison go mek man f**k them i am so grateful i migrated cause me know for sure all a these cock suckers would dead