A now dem gyal a go want him when him come out. Although cute or not….if di buddy did wack before….it still a go wack. Unless him did a bench press dat too. :ngakak :ngakak
STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING.
STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING
teneisha the man who you a f**k and a mind tell him fi up grade the old car the 2 of you a drive up on down into in a arizona .bleach out white whore wanna be fake ass bitch fake noise fake batty fake browning bruk ass batty suckpussy stinking hole taneisha.
Fuk World Boss, a him dem fi free:)
A now dem gyal a go want him when him come out. Although cute or not….if di buddy did wack before….it still a go wack. Unless him did a bench press dat too. :ngakak :ngakak
BLACK WOMEN TOO DESPERATE LEAVE THEM SHITTY BUDDY JAIL NIGGAHS ALONE
Poor him smh bout shades and fitted turn backway LOLLL
Nutten sexy bout no jailbird.
he looks sooooooooooooooooooo. good
Nokia is a big coward.him use to act like him bad but him big pussy him nah do nothin
Rose salt up the man! No jailhouse man fi me
Him look good fi true
Nakia look sexy af I willl go to his prison and f*ck him
Dem desperate pussy ya! No sah.
STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING.
STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING
teneisha the man who you a f**k and a mind tell him fi up grade the old car the 2 of you a drive up on down into in a arizona .bleach out white whore wanna be fake ass bitch fake noise fake batty fake browning bruk ass batty suckpussy stinking hole taneisha.
THIEVING TENEISHA
WATERBODY TENEISHA
ALL YOU DO A WALK AND TEK PPL MAN .AND YOU HOLE NO GOOD YOU CANT HOLD NO MAN; AND WOK OBEA YOU PUSSY SALT.