SOME SEXY MAN DEH A PRISON (NAKIA)

17 thoughts on “SOME SEXY MAN DEH A PRISON (NAKIA)

1. A now dem gyal a go want him when him come out. Although cute or not….if di buddy did wack before….it still a go wack. Unless him did a bench press dat too. :ngakak :ngakak

2. STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING.

3. STINKING PUSSY TENISHA SUCK PUSSY BATTY GAL ;LEAVE THE PPL THEM MAN A ARIZONA ;BECAUSE HIM NOT LEAVING IS WOMAN YOU HAVE TO MIND HIM ,BLEACH OUT GAL THE MAN WOMAN A ORIGINAL BROWNING

4. teneisha the man who you a f**k and a mind tell him fi up grade the old car the 2 of you a drive up on down into in a arizona .bleach out white whore wanna be fake ass bitch fake noise fake batty fake browning bruk ass batty suckpussy stinking hole taneisha.

5. ALL YOU DO A WALK AND TEK PPL MAN .AND YOU HOLE NO GOOD YOU CANT HOLD NO MAN; AND WOK OBEA YOU PUSSY SALT.