KROME A HOW MUCH BABY AND WOMAN YOU HAVE COMING?

So Mr Krome letting the whole world know he has a baby on the way. Wait a wonder if a true Puchi just have her son and mi hear her a talk the other day seh when him find out seh she pregnant  him cry to her seh a him should be her only baby daddy. Him tek it to heart and run guh breed him daughter mother again. Wooiii I hope yuh get a son like Puchi so both the boys can grow up together. Happy for you Mr Krome a hope you can move out of your mother’s house now a full time.

4 thoughts on “KROME A HOW MUCH BABY AND WOMAN YOU HAVE COMING?

1. Alright Sender puchi, yuh wanted di world to know di revenge breeding yuh ex did ,NAH mash up yuh medz…so done now cuz see Pinkwall do yuh di fava,sey thanks n keep it moving zeen.

2. Very hurt! If puchi move on and have pickney fi smaddie else, weh all a dis fah? yuh upset seh Di youth post his baby mada and still a hide yuh? Or yuh just want a belly fi carry tuh? Lol