YES GABBY YOU SPOKE YOUR TRUTH………AND SHOWED RECEIPTS…BUT WHY…WHY DID YOU THROW THIS OUT THERE LIKE THAT…PLEASE DO TELL US
9 thoughts on “GABBY SEH SHE TALK TRUTH”
Dem on a ratchet reality show suh it’s dem job to be messy, dere must be some discrepancy in di ratings mek Mona have dem pon dis promotional run, u can tell how dis a guh all played out, smaddy new will be added to di cast and safaree an mena survived a next season wid a new story line loll
Gabby US WHORING days done frm dem can lead her visa her thing wata dung she trying extra hard fi stay relevant gabby have a seat di thing gone leff yuh gwan fuck dung JA & Some small island & maybe UK/Canada yuh sister a sell pussy like dwag ah Miami
Dem on a ratchet reality show suh it’s dem job to be messy, dere must be some discrepancy in di ratings mek Mona have dem pon dis promotional run, u can tell how dis a guh all played out, smaddy new will be added to di cast and safaree an mena survived a next season wid a new story line loll
Yes I feel like this is all for the show, they are all Love nd Hip Hop babies, they probably filming now or soon.
I thought someone was talking about me because I always speak to truth. Happy Friday, Met.
This was what usher meant when he sang Confessions….but girl needs to tell it all.
A wah she tell truth seh????
Gabby US WHORING days done frm dem can lead her visa her thing wata dung she trying extra hard fi stay relevant gabby have a seat di thing gone leff yuh gwan fuck dung JA & Some small island & maybe UK/Canada yuh sister a sell pussy like dwag ah Miami
Is she related to Denise Davis Davidson who in prison for murdering husband?
https://forensicfilesnow.com/index.php/2017/12/13/denise-davidson-a-jamaican-queen-falls/
Former beauty queen same way she runs own fame and money…hmmm