Criminal Tami at Tamihairstudio, sell p**y Tami…Go figure out who is your baby daddy. You f**k your cousin Kiyan from Yadira Restaurant (your first cousin) and now you don’t know if the child is his or fi you man Parker weh deh a prison. yuh love f**k so till all yuh cousin Theresa Clarke husband yuh go f**k after she put yuh up in a her house…she feed and clothes yuh when your a*s come out of prison and nuh have no where fi live. because yuh cousin tell yuh that she don’t suck her husband c*ck yuh pick it up on ur self fi suck and f**k him when she is at work. Yes, yuh cousin Theresa Clarke talk….She tell every body weh come in a her corner because she can’t stand yuh ugly ass. yuh have yuh mother a jamaica and nah give her nothing after how shi borrow money fi lawyer fees yuh when yuh did deh a prison. because yuh want f**k down NY yuh send yuh only child a jamaica fi years. Duty Tami, weh a f**k from shi a 15, why did yuh f**k yuh mother ex-man when yuh did deh a Jamaica. Yuh fuck the man after yuh became and adult, the same man weh tek care of yuh when yuh were a child. How could yuh f**k the man that f**k yuh mother??? Smfh…only because him did have little money. Nasty Gyal,stop walk and suck every Gyal p**y. Every pretty Gyal weh come a di shop yuh suck out dem p**y. yuh live in a basement and a walk in a brand every day. Go send yuh mother some money so she can live little life to. yuh nuh realize seh yuh a nuh no body. Yuh can’t even go a Florida with calling yuh probation officer. Gyal, mi deh a foreign with no restriction, mi nuh have fi report to no one. My just tek out my US book and go anywhere in the world. Not even New Jersey yuh can go without calling yuh probation officer. Yuh a duty Gyal, after yuh and the man dem get buss by the Feds with drugs. Yuh sell out the man dem so that yuh nasty ass can stay a foreign. Up to yuh long time man from high school name Parker yuh sell him out too. Just so yuh could do minimum time a prison and stay in America. And after yuh left prison yuh f**k Parker best friend Dale McCreath and breed fi him; and because him never want the child yuh dash weh the belly. How could yuh f**k the man weh yuh send go a prison best friend. You are a cold bitch!!! Talk about yuh ugly man WetDem….lol yuh deh with the little boi and think him did ago wife yuh. Spend out all yuh little hair dressing money pon him, flight him out and him still nuh wife yuh. Dwrl…WetDem talk, the motherf**ker laugh at yuh. Seh how all dem trips yuh and him took a yuh pay fi dem. All open up business fi him because yuh want him wife yuh. Nigga like that nuh wife Gyal like yuh. Valentine’s Day him deh with another Gyal a hotel. And then two months later yuh flight him out. Stop Yuh walk with yuh p**y on the big forehead. Di man yuh married now is even yuh cousin’s ex man. The same cousin Theresa weh yuh did f**k her husband. Smfh….yes, she tell all a her friend dem seh yuh tek her left overs. Because the man a drugs dealers yuh think yuh fi f**k another man of yuh cousin. Yes, we all know yuh love drugs dealer; but another of yuh cousin man??? Di Feds soon come back fi yuh nasty a*s…because we all kno that yuh a try and clean him duty money in the salon. Yuh nuh smart, yuh sell out the man dem and send dem a prison and get a second chance; but yuh nah learn. Yuh just love the drugs dealer them. Trump soon come tek yuh nasty a*s and send yuh back a Jamaica.

8 thoughts on “ALMIGHTY

1. Wow knew something was off when I met her . Did my hair in her Salon once & I will NEVER go back she always had an attitude n she n her staff talks in gypsy and alleyways talking bout ppl

2. Wow, if these allegations are true then Tami needs an exorcism. If she indeed had relations with her cousin then I do not believe this is the first time,likely they been doing that since they were kids. The man is nasty too, that woman wedda she suck her husband or not, she very likely kisses him and him probably sucking who him fckng on the side and the cousin is not the only one, so she getting it all back anyways cause she married trash. Dats why mi envy no married woman cause some a dem have to be enduring a whole lot to keep dem marriage going. Good luck to all the players on this stage.

3. Unu help da ole lady pon dis one.
    She breed fi Parker best friend as soon as he went to jail and dash it? So how is it in the first set of lines da sender seh she have baby and don’t know if its for Parker or the cousin. Now did you mean fi seh HER COUSIN or her COUSIN MAN? Eiddda way, what a gal file mucky and rusty, slide dat one back in Met, nasty bad if half of that is true.

4. I’m so lost a which tami this the owner of tami hairstudio no sah this too much fe swallow mush less digest

5. This was one written drama short series, is there a part 2,3 and 4? asking for a friend. All people government full name call,if it nuh go suh,it close to it

6. I knew something was off with her when her now man was fucking diva before her. They were in a “serious relationship” and next thing you know….. She laying with diva man. Her now man. And I do find it strange a salon owner her age still living in the basement which she moved from. That man still going to lay with Diva at some nights