FASHIONAIRA BRIGHT THO

16 thoughts on “FASHIONAIRA BRIGHT THO

1. Sender if you are ordering something and the person giving you a attitude before you buy that should let you know not to buy.

1. THIS BUYER CLERLY IS A DUPPY BAT…

$220US FOR WAT MISS?

SO MANY WEBSITES AND STORES WITH NICER THING FOR WAY LESS.

2. This girl is a hot ass mess inna real life……

Fashionnera just need to go back to eating pussy a foreign.

3. $220???? I never like that ugly wanna be hoe. but sender u know how many people MS.donna could A HELP WITH THAT LOL.
    CALL BACK PAYPAL AND LET THEM KNOW U DIDNT KNOW IT WAS ‘CUSTOM MADE’ A FCKRY THAT AND SHE MUST SEE IT BEFORE SHE SENT IT. GAL NUH RATE U. BEBE OR MAXMARA U COULD A GET SOMETHIN WAY CUTIER.

1. $220 fi that nah lie I would have to get back my money that’s fuckery. Couldn’t a get sumn way nicer all pon fashionova or pretty little thing for far less.

4. $220? Not inna dis or the next lifetime afta a no name brand. No sir. Tek back yuh money lodge a complaint with you payment method damn thief.

5. i dont feel sorry for you…why would you pay $220 fi dat? and unu nah learn fi stop buy from dem tegregg gyal yah

6. Hahahhaha dat yu get man. Wa happen to jus go store and buy and happy. Unu mek social media tun unuh ina fool. Everything anuh fi everybody sender. This chiquita banana lady outfit DONT MEK IT ATAL :dp whether made to fit or not. :salahkamar

1. Hey u gwaan eno!!!! when I saw Chiquita banana suit part of ur comment I called upon the power of the ten tigers n runnnnnnnnn lmaoooooo :ngakak :ngakak :ngakak no sahhhhh unnu bad.
      Mi not even a talk bout da outfit deh but a $220 Haitian dollars she a talk bout anybody know?

7. And I know for a face after competition :hammer ,dutty caah spell and construct a proper sentence dress maker go learn some manners u sound so illiterate. Sender u should a disgrace her more bout her spelling, nobody weh caah spell good can’t dash no words on me.

8. Hist teeth*** bout $220. I wouldn’t even spend $20 on that ugly outfit. Mi can’t badda wid unno eno cho!