IS SUWAYNE KFAB A TALK BOUT?

Hide mi ID plz postSo Kfab di a question and answer on her ig story, I don’t know who remember when the fight happen in the car with she an Shamiel an Shamiel shout out seh if yuh guh pon di media wid nutn mi agu tell everybody yah breed fi di ppl dem man, I saw some sen one time seh a one ute name suewaynefashion an him ave him good good woman fi ar ig a madeinparis suh anyways… somebody ask Kfab if shi ave a side man an her response was not side but ‘su’ an di ute name weh dem seh shi a tek start wid ‘su’ an mi screenshot it wen mi guh back an look shi tek it down an mi a seh no man a wah ‘su’ cuda mean suh why shi afi tek down di post

9 thoughts on “IS SUWAYNE KFAB A TALK BOUT?

1. Kfab been dash weh the belly she was suppose to carry for suewaynefashion weeks ago….

Gal fuck the ppl dem man dare back n all.. now she moved on from him now on to the next nigga.

Sender nothing new here with Kfab. Just another hoe trying ti make it in these NYC streets, lol

1. Did she rape him?
      He chose to fvck her raw; same as she chose to fvck him raw…
      Don’t Suwayne have a son with Paris?
      where his priorities at?

2. Kfab one ugly bitch met please fix your site I’m getting a lot of errors in this site when. Come on.

3. This bitch is so ugly gee wiz the eyes took me out and the face Lawd tuff. You can’t tell her she not pretty!

4. No u mad ..suwayne nuh want kfab..u nuh see shelly evaclean seh (his fav)gwaaan ya kfab di man and shelly deh a Jerry bling di other night.

5. So the white man just let her run wild like this i see him on live with her a couple months back how they say they together and everything was that marriage just for papers i guess they both acting maybe ?