MI NUH KNOW A WHO PICK OUT THE BLOUSE…………..AH WHO PREPARE DI NECKLACE…………DI INDEX FINGER RING LOOK LIKE DEM TEK IT FROM A BUTCH……………..DI HAIR WHEY PULL OUT………LORD YOU SEE YOUR PEOPLE
I think he’s slowly coming out the closet. I remember when I first heard his music and how positive it was I swear he was a Rasta man, now he just sings rubbish. I realize most these musician use cultural music to get their feet in the door then dem run go sing pure gal song i.e Konstance Kardshian, Egyptian, I-Octane, et al.
as u say I octane, uno notice how his career just die a slow death. not a soul hear nothing about I octane again, him badmind ways and nasty ways killed whatever little of his career he had left. sorry fi Al Miller daughter, mi sure a she a foot most of the bill in the house with the 2 kids now. Konchens along with plenty others are going both ways it appears now. memba 98% of Jamaican artist coming from very very poor life so when they act hype I normally laugh because most tend to get mashed up and return poor now a days, only few that have sense invest and doing well outside of music or when them musical career over. this man wife look like she and rupaul a 2 1st cousin mi nah lie, she look very masculine hahaha. just saying
Konshens u a try too hard me g fi look sexy u a ghetto yute tek out the nose ring and stop wear dem bags gyal clothes deh yute stop try to out dress u wife bare luuuu tings u a gwan wid konshens dats y mascika did buss off u freaky face
Him wife nuh love him if she couldn’t tell him the choker and EVERYTHING DONT LOOK GOOD. Any woman mek dem man guh road luk suh not there to help him. She helping frig up his career Latoya is a wasteman. YES WASTEMAN mi sey wey mi sey. Dat is caylissness yuh cyaa love yuh husband and mek him guh Road guh embarrass himself. Di spanx nah hide di botch body Latoya natural body where??? .. Dem 2 in di same still him nuh tell him wife her body botched and har elbow need lotion and she nuh tell him sey him look like poppyshow wid di choker and blouse. Next will be nails polish on his nails. Memba mi seh dat
The criticisms of konshen fair but nothing wrong with him wife the girl looks damn good here! Talking bout elbow want lotion and I can bet who a talk somewhere pon dem want lotion and probably don’t have a husband, why should one be responsible for what the other chooses to wear or do with their body? They are two different people meant to compliment not convert each other.
Lmfao then this safe??
Da-da-deee Da-da-daaaa :kr :siul
Wey Rupaul deh fi analyze this situation man?
I think he’s slowly coming out the closet. I remember when I first heard his music and how positive it was I swear he was a Rasta man, now he just sings rubbish. I realize most these musician use cultural music to get their feet in the door then dem run go sing pure gal song i.e Konstance Kardshian, Egyptian, I-Octane, et al.
Lol har elbow waan bade
A suh man elbow ruff anonymous lmao…yuh need a name doe yuh funny. Pause! Cause since a batty story we deh pan… Let me rephrase..you are hilarious.
as u say I octane, uno notice how his career just die a slow death. not a soul hear nothing about I octane again, him badmind ways and nasty ways killed whatever little of his career he had left. sorry fi Al Miller daughter, mi sure a she a foot most of the bill in the house with the 2 kids now. Konchens along with plenty others are going both ways it appears now. memba 98% of Jamaican artist coming from very very poor life so when they act hype I normally laugh because most tend to get mashed up and return poor now a days, only few that have sense invest and doing well outside of music or when them musical career over. this man wife look like she and rupaul a 2 1st cousin mi nah lie, she look very masculine hahaha. just saying
Konshens u a try too hard me g fi look sexy u a ghetto yute tek out the nose ring and stop wear dem bags gyal clothes deh yute stop try to out dress u wife bare luuuu tings u a gwan wid konshens dats y mascika did buss off u freaky face
Dude wearing a choker to bloodfire
Konshens nuh si seh is a blouse dat? den agen dis is man weh bore him nose suh mi shudnt suhprise………him look like a butch fi true loll
It has a Lenny Kravitz feel to it. Doesn’t mean its acceptable but it has a bi-sexual rock & roll feel to it.
He’s a metrosexual period
Him wife nuh love him if she couldn’t tell him the choker and EVERYTHING DONT LOOK GOOD. Any woman mek dem man guh road luk suh not there to help him. She helping frig up his career Latoya is a wasteman. YES WASTEMAN mi sey wey mi sey. Dat is caylissness yuh cyaa love yuh husband and mek him guh Road guh embarrass himself. Di spanx nah hide di botch body Latoya natural body where??? .. Dem 2 in di same still him nuh tell him wife her body botched and har elbow need lotion and she nuh tell him sey him look like poppyshow wid di choker and blouse. Next will be nails polish on his nails. Memba mi seh dat
The criticisms of konshen fair but nothing wrong with him wife the girl looks damn good here! Talking bout elbow want lotion and I can bet who a talk somewhere pon dem want lotion and probably don’t have a husband, why should one be responsible for what the other chooses to wear or do with their body? They are two different people meant to compliment not convert each other.
Dem 2 battyman yah trick unnu a swear. Mans been hella fag.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Watch yah a har fren dem she hurt… :ngakak a waah peepee.
They look stressed as fuck. Konshens a fish and him like him wife cuz she look like tranny.
Somebody send go call Tony Rebel for me please and thanks, let him come clarify this matter at hand.