HE MAY BE LYING

6 thoughts on “HE MAY BE LYING

1. He is lying based on his behavior towards you asking get out while you can your young and will meet way better gentlemen,your a bright girl you already see what’s coming maybe the next time you ask a question you end up in hospital.

2. Run like Virginia Wolfe in Gone with the Wind!!!You are headed for a world of hurt and most importantly you are very much aware of it!!!Cut all ties,bow out gracefully and keep it moving!!

3. I never tell a woman to leave her man and vice versa. Buttttttt …… Run. Mi fraid a Jamaican Police, especially di ignorant one dem. Plus dem girly girly an very lie and manipulative (NOT ALL OF DEM ….. BUT MOST A DEM I’VE HEARD OF …. DOH HAVE A GOOD REPUTATION WHEN IT COMES TO RELATIONSHIPS AND DEM LOVE LIFE) Run. Wid lightning speed. :tkp :tkp

4. But this man tell yuh out a him own mouth seh him bm report him fi sexually assault her niece and your biggest worry is that he still has feelings for his bm? Go straight to the top a Di yam head pile

5. Suh wait deh :nerd yuh get di feeling an still a ask questions falla yuh intuition my girl. First of all dat 2 quick fi man a seh dem lef babymadda mi hudda wait atleast a year or two. If a mi like yuh mi put on mi usains an run like battyman wah get ketch. Sounds like yuh doing good for urself so continue please…more while yuh a guh choo inna yuh life an such an it alright certain way an di devil seh di fuk duh u hold dah pain yah….an everything dat was running smoothly just crash suh know yaaa duh yeah.

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Lol @Go straight to the top a Di yam head pile. Mi cyaah badda.