7 thoughts on “RDX SEH DEM NUH LIKE DING DONG OR ELE”
Goodmorning i honestly don’t think rdx not liking Ele or Ding is going to put them 6 feet under or stop them from living or stop them from eating
Like really you too bafoons.
No have no time to watch dem two clown ya. D green hair one chat like him a get recruited inna d gay world. And d next one him hype so till when him use to live up a stony hill d ppl dem couldn’t stand him.
Everything bout dem hurt mi head! Mi not even reach 45 seconds and mi enraged and waahn hurt di head of the person who brought them to the forefront and subsequently, in our lives and on our radios etc. Nuh wonder mi just ah know weh dem look like, after all this time, and ah MI seh music; however, my spirit VERY FUNNY! I will continue to steer clear of these clowns.
Actually they were saying that ding dong and Ele a give dem a fight longtime. It would be understandable then if RDX nuh like them cuz who would like ppl who a tear u dung ,badmouth yuh n try stop yuh food?
I dont rate RDX at all but I get where dem a come from n if true..fcukery day ding dong keep up…dem sey ele obeah di most ppl inna di business suh mi believe ele badmouth dem fi true!
Goodmorning i honestly don’t think rdx not liking Ele or Ding is going to put them 6 feet under or stop them from living or stop them from eating
Like really you too bafoons.
Badmind
No have no time to watch dem two clown ya. D green hair one chat like him a get recruited inna d gay world. And d next one him hype so till when him use to live up a stony hill d ppl dem couldn’t stand him.
Actually they were saying that ding dong and Ele a give dem a fight longtime. It would be understandable then if RDX nuh like them cuz who would like ppl who a tear u dung ,badmouth yuh n try stop yuh food?
I dont rate RDX at all but I get where dem a come from n if true..fcukery day ding dong keep up…dem sey ele obeah di most ppl inna di business suh mi believe ele badmouth dem fi true!