Pinky HMID
Everything weh dem post bout Yolande Phillips is true…shi need fi drop the rassclaat “ Cess”off har name because the cespedes them ah nice good clean ppl….if it wasn’t fi Dizzycess gal wouldn’t knw how name brand look and feel like…. gal only need a broom fi mek har the prefect witch…. gal and har beast lookin fada ah treat the workers dem like them deh pon plantation a work… the workers dem nuh fi have nuhting in life….how can you be upset at your worker’s achievements… when they sweat hard for them food….. 3-5 days after a fortnight before them get pay and a week or 2 for those who get pay monthly…..the workers them can’t even park their cars on the compound them have to park outta road pon side walk… wid hopes that nothing nuh mash up dem car… and then you come pon social media a act like yuh a decent sumady….if dizzycess neva stand up pon him foot yuh run de f***g man innah bankruptcies….
and now yuh come a rob ppl of their money to support yuh wanna be lavish life style….but yuh fi memba this …. weh drop off ah head drop pon shoulda…and there’s a fadda up above….
I can understand about staff parking their cars elsewhere, CUSTOMERS EASE OF DOING BUSINESS comes first, all in all, eventually people will screw themselves over.. it happens all the time..
Exactly. The sender just damn dunce.
Yolis a drive Benz before Shi know cess … u mad … go back and come again
This sender I suspect is a plant with bout 3 selfish reasons and battyhole dave being one.
:ngakak
Mi family wah gwaannn ??? A mussi pay him pay ar pon credit
Run Cess Inna bankruptcies?????? Wait is this the same couple we are talking about?? A Yoli have the money .. I don’t agree with any one treating another unfairly but stick to the story at hand
Lies lies lies
Effing lies. pure lies. Yoli fada build that hardware from scratch. Wey “Cess” come from. That is family money. A Yoli family mek Dave know brand name and money. I went to school with Yoli, and a the first chick a school mi see drive a brand new C-Class Benz come school, wayyyyyyy, before she even know Cess. Kiss mi teeth. Stop tell lies, and know the family history before you chat garbage. FOH
Yoli pops way richer yes,,but u guys know if Yoli can spend it or even access it ? xxx
Yoli pops way richer yes
but u guys know if Yoli can spend it or even access the Money?
That is the right question. All this Yoli have money & father have money. The last time me hear say Yoli dad did tek off his wife & Yoli name off many things. Whe unno nuh know older than unno.
Does Yoli have acccess or not. Dave was spender, yes a him fi spend but wasn’t accessing the family money.
Yoli father was a big drugsman bout family $$$..he didnt get deadlef $ . he was a known druggist n so was Cess..
who was Cess drugs boss?
U A INFAMA? WA U WANT. ASK TOO MUCH QUESTIONS. Man use to run tings So ppl wa no kno nutten she born in luxury. .daddy an husband. .lef the girl alone. .her dad might be protecting her by removing her name from whstever because of husband an courthouse.
METTY…. yuh make Cess pon him page a throw wud fi show him rich long time, bout buy out Ace of Space inna Club mek all Timberland & Justin Timberlake a ask who him be. Tenk God dat was in di 90’s or di Alphabet Boys would surely run in pon him
https://www.instagram.com/p/CAbWvjZABN3/
What you know about valet your car on South Beach every Sunday and women sit on the bonnet waiting for you to come out the clubs What you know bout go in any store on 5th Avenue New York with your crew and door have to close and white people outside waiting and asking if you are a superstar What you know bout buying every Dom P and all roses in the club that even Justin Timberlake and Timberland have to ask who’s that What you know about can’t take a picture in public for 10 years. If you don’t know Day Girl and Velma you don’t know road They say I am bad now and they never knew me when I was bad ✅ G Spot, Casablanca, Mahi Temple, Rockers Island, Nikki Beach, Glam Slam, Bayside Hut, Rolex, Coco’s Lounge, Tootsies, Treasure Island, Sunday’s on the Bay, All Star Cafe, Club Space, Junies I lived ✅ 90’s Don Who know know Longtime mi name a call I lived ✅✅ Thank GOD for my kids ❤️❤️❤️❤️ Nothing New #godsplan #grateful #miami #selfmade #psalm91 #justlive #cesslife
I Almighty god oo day girl and Velma is.it smoky Velma? U KNO DA STREETS I KNO MOS OF THE NAMES OUTA MIAMI DEM GOOD OL DAYS TIT. N TATTY FROM SOUTH. PATSY BUKKERS A SHOWA MAN USE TO RUN TINGS. MAN USE TO JUS BUY an change CAR. One had a jaguar van dem plus he was lo key thus him still deh bout
A PURE GUNSHOT MASH UP DEM CLUB. STRIP CLUB AN ALL . BASKIN TO RASS..FROM U SAY DAY GIRL SHE WAS A STALWART ALSO ANNET an DO-DO FROM SOUTH
Suh all this time a yoli money did a spend n cess a gwaan like a him mek yoli ave so much things