This video deh pan Rihana page wid har a do di goodas wine and most Americans are mistaking it for twerking..IT IS A Jamaican dance unno get it rite..Usain seh him needz a bum offa it…
0 thoughts on “USAIN SEH SEN RIRI COME HIM NEED HAR INA HIM LIFE”
I would love 2 see them 2gether, probably is only him can cool her
Any how Riri get Bolt Chris is gonna dieeeeeeeee. Yo aint nothing like a Caribbean power couple to bring the feelings and I wish Chris would try the bottle throwing shit he did to Drake with Bolt. Now that would be a scandal.
Sorry but Usain just no fit RiRi to me him still look ???? me not even know how fi describe him him – but me na lie if dem end up together ALL HELL POP LOOSE
I would love 2 see them 2gether, probably is only him can cool her
Any how Riri get Bolt Chris is gonna dieeeeeeeee. Yo aint nothing like a Caribbean power couple to bring the feelings and I wish Chris would try the bottle throwing shit he did to Drake with Bolt. Now that would be a scandal.
mi want she gi usain a try..hayyyyyyyyyyyyyy hollywood wudda mash up
Metty where the video?
on usain’s page
Mi se it wudda nice fi see dem together. Knowing she, she soon find out wha gwan and link wid di bolt. A hell of a couple they would make
Sorry but Usain just no fit RiRi to me him still look ???? me not even know how fi describe him him – but me na lie if dem end up together ALL HELL POP LOOSE
Me woulda luv she give him a try
https://www.youtube.com/watch?v=CTlAZl9w5yk
so look how much pretty gyal can whine betta thn rihanna inna JA….a dat alone attract him? kmt
ksmrt x 10
Please believe him girlfriend Kasi ain’t happy bout that.
Kmt cho
Bet bolt ago get a work off it soon
So why Bolt wah guh ketch herpes now and probably end up like Chris brown? All ova a lil hip movement.