LMFAO!!!! MET!!!! mawning! mi flatline dis mawning. Drop mi drop offa di ppl dem chair. Dat is in no way shape or form caused by spell check Reply
LMAO!! Low mi met, just low mi yah, cause mi need fi come haffa di pic “inharder” fi stop laugh. Reply
Good day…u need to start a contest…who can use the word “inharder” the best in a sentence lol…just like how dem do in school…which he clearly did not graduate from Reply
It take me a good two minutes to try figure out what di gentleman was saying…poor ting…an not one a dem even ask wah him mean Reply
Met tell him fi tek him education likkle farder and maybe him can find the ansar fi di kwestion Reply
LMFAO!!!! MET!!!! mawning! mi flatline dis mawning. Drop mi drop offa di ppl dem chair. Dat is in no way shape or form caused by spell check
good morninggggggggggggggggg and him a try talk nice eno…inharder to fit in
LMAO!! Low mi met, just low mi yah, cause mi need fi come haffa di pic “inharder” fi stop laugh.
Good day…u need to start a contest…who can use the word “inharder” the best in a sentence lol…just like how dem do in school…which he clearly did not graduate from
Did he mean “in order”???? Oh my. Dem 33 ppl deh brave and modest sah. Lmao
It take me a good two minutes to try figure out what di gentleman was saying…poor ting…an not one a dem even ask wah him mean
Met tell him fi tek him education likkle farder and maybe him can find the ansar fi di kwestion
this is just str8 up dunce dem say most ppl write like how dem talk but this man is a dunce
Metty maybe he just spells the way he talks :hammer
in his very best butu accent :ngakak
Bombocleet