Get di drift Met ! Him always “soon come” cause him wid him babymom all simonestarr a cook nah hold him
0 thoughts on “DI POT SHORT A SALT”
Lmao! My first laugh for the day.Those pics don’t mean that he doesnt go see her tho bcuz the other girl could have pics with him as well but just can’t post them cuz she is not the bonafide woman.
Why women.keep letting.these raggedy ass jigaloo Dutty man Clown dem. They love nobody ,they have no respect but its we as woman need to stop let they have they idiot ways with us. Come on ladies dash weh dat now. Hold up u all Head hifh.
Good fi Simone. She nuh see seh money can’t buy love. She ah mine di man but him nuh love her. Him love preggo. All di money and dinner ina di world nah keep him. Him look naturally happy wid di otha woman.
Lmao! My first laugh for the day.Those pics don’t mean that he doesnt go see her tho bcuz the other girl could have pics with him as well but just can’t post them cuz she is not the bonafide woman.
Mawnin Met n Metters, for some reason he look more happy wid preggo.
Yeh him do. Simonestar can’t keep up wid she tuff face.
I swear this man reminds me of SHERK…………smh at these woman……..WTH
man look all dusty n shit these desperate woman I tell u dwl he must have alot of money
Why women.keep letting.these raggedy ass jigaloo Dutty man Clown dem. They love nobody ,they have no respect but its we as woman need to stop let they have they idiot ways with us. Come on ladies dash weh dat now. Hold up u all Head hifh.
Oh gosh he is busier than Obama !!! Good morning folks & ms. met
:ngakak good morning :tkp
that’s blacks brother kendel
Morning MET u made my day 🙂
:kiss
fake asss Rick Ross :bola
I can’t even begin … Straight up hood Hefner behavior
Man love him belly, and she mek sure nuh lef out di fiber
This sad excuse of a man is so disgusting!!!
Good fi Simone. She nuh see seh money can’t buy love. She ah mine di man but him nuh love her. Him love preggo. All di money and dinner ina di world nah keep him. Him look naturally happy wid di otha woman.