Wat does dese pic say??? Ans: he views u as a sexual object that he finds it ok to openly fondle u in public as mi say this mawning n now a afternoon unnu likkle gal love exalt unnu self too much watch how cause u love attention if u did a get 4 sucking session it a cut down to 2 very soon kmt
konshens mi lose of a yu big time,what happen to yu baby madda wha deh by yu side from day one, shi nuh good enough fi yu again?? why this groupie,when uno mek a little change uno nuh member the woman dem wha ole uno down from day one! uno always want brown skin wid long hair! NUFF A UNO REMIND ME O.J SIMPSON HAVE HIM NICE BLACK WIFE,BUT LEAVE HER FI NICOLE THE WHITE WOMAN & UNO SI WAH HAPPEN TO HIM!
Met is true man they are engaged. They even have matching tattoos. Latoya have up her ring pic on her insta. Insta name is lattss you can go look. They tattoed each others name on their hands. Hard to believe but a true
met dem ago hate u …………….fame 95 fm ave u post seh konshens engage it read pon dem news an dem post up u picho dem weh u put up………..lol…………….u cyan stop buss out d ppl dem secret
It is true. She lives in Miami. All the best to them. He hasn’t been “formally” with the baby mother in years. They simply co-parent very well. All the best Konz and Wifey 🙂
lol………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….mi did a wonda d same ting real………lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
met baby mother a play the role rite now after the two years and green card in hand she will come out of hiding and here come the bride to the great USA
Met omg I have two pic and the email not sending. Me nuh know if the pic too big or what … Any suggestions how yo make them smaller…. A one hour now me a try
no its not confirmed ..which a dem pic yah seh engagement plzzz
Simply, maybe the ring is around her eye..who knows *shrugs shoulders*
:ngakak
mi b-lev him nd har a gwaan wid things but ntn weh concern de altar
Yep ah mek yuh bad suh?? :ngakak
Yawdy, it inna the bloodline; mi just inherit it :malu2
Wat does dese pic say??? Ans: he views u as a sexual object that he finds it ok to openly fondle u in public as mi say this mawning n now a afternoon unnu likkle gal love exalt unnu self too much watch how cause u love attention if u did a get 4 sucking session it a cut down to 2 very soon kmt
Indeed…if a so people a claim people nowadays mi nuh waan nobody claim mi a backside…he’s so corny to me anyway, he’s no catch
,,, mine how u a use di word catch …………………………….as in fishing
A di same girl dis weh send to Met seh she engage to Konshens
yes ooooo and mi believe now
konshens mi lose of a yu big time,what happen to yu baby madda wha deh by yu side from day one, shi nuh good enough fi yu again?? why this groupie,when uno mek a little change uno nuh member the woman dem wha ole uno down from day one! uno always want brown skin wid long hair! NUFF A UNO REMIND ME O.J SIMPSON HAVE HIM NICE BLACK WIFE,BUT LEAVE HER FI NICOLE THE WHITE WOMAN & UNO SI WAH HAPPEN TO HIM!
@MIMI you are so right true words
Met is true man they are engaged. They even have matching tattoos. Latoya have up her ring pic on her insta. Insta name is lattss you can go look. They tattoed each others name on their hands. Hard to believe but a true
send it come nuh man______________________________________________ konshens mus find him fit to _______________
Met where me must send it?
[email protected]
met dem ago hate u …………….fame 95 fm ave u post seh konshens engage it read pon dem news an dem post up u picho dem weh u put up………..lol…………….u cyan stop buss out d ppl dem secret
but mi say it yessideh seh dem come sit pan here fi story i dont know how ppl do that
It is true. She lives in Miami. All the best to them. He hasn’t been “formally” with the baby mother in years. They simply co-parent very well. All the best Konz and Wifey 🙂
Jaw drap a dutty a wonda if a one a Mofraudo n Momo wedding this tho???
Bev mi nuh think so oo
met baby mother a play the role rite now after the two years and green card in hand she will come out of hiding and here come the bride to the great USA
Clearly you get that one wrong they not no Co parenting nothing them still deh and all set ppl Fi watch her (his babymama) tht is.
so him a watch or pay someone to watch the baby mother puss
Dis look like 2 ppl weh deh to mi !!!
of course dem deh
Sooooo….I guess if my dude grope my assss n’ tits like that in public we are also engaged then….
Met omg I have two pic and the email not sending. Me nuh know if the pic too big or what … Any suggestions how yo make them smaller…. A one hour now me a try
dont know how come because my email has extra space send them separately
I don’t know why female are attracted to men who are into themselves like this man here
Good morning…mi hear say him all waan ketch attitude when him come to the states an people nuh recognize him inna mall…can you imagine
Him yeye dem look cold and evil in dat fuss picha, definitely not smaddy mi would want fi a friend or an enemy.
Konshens is looking abgreen card! Typical yard man dwl