Trina always gi wi our ratings ..Trina , Eve, Lil Kim we set di trend fi all who neva know!
0 thoughts on “TRINA SAY HAPPY INDEPENDENCE YESSIDEH”
Met how are you? Have u been tired lately? Check your titles mums or if you have someone assisting you they probably need a editor . This is day two wid error in the post titles.
But MsB u deh yah long time u shudda know a bay mistake from comment to post body to title. Sometimes mi will see and sometimes mi nah go see so when u see it up fi a while and it doe change as long as u see it tell mi..u know mi nuh feel no way bout correction but know u gwine see mistakes depending on how many things mi a do at once..or how mi head working lol
Remember foxy did get sick all of a sudden and how spragga did fi engaged when him did have him badda madda how long and neva lef..all of a sudden him and foxy lef lol no sahhhhhhhhh a yasso nice
We need fi do a series a dem and di past ooman dem a some a di dj dem. Mi a go put up part one tomorrow
mi cyaa find the reply button fi da last comment deh Met. ___________________________________________________________________
Yassssssss anybody memba di swiftness da deh pull-up gwaan with look like dem all witless Foxy cause she no tap go do har hair n runout no pay when di ppl dem done ooooooooo
fi real all a tief out of American Apparrel store. a bear crosses reach har all jail so mi cannot confirm the science but it looking very credible. lol
Bwoy or bwoy, and you know mi always liked her. Don’t know why, I always got this feeling she was a good person at heart, despite how she behaved.
Yes, Mumma Met, please to do di series.
It look like Karen a (think a so she did name r a mixup me me mixup) go inna the bushes of Afreeka fi hers yes ooooooooo there is God :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir:
Met how are you? Have u been tired lately? Check your titles mums or if you have someone assisting you they probably need a editor . This is day two wid error in the post titles.
I make errors everyday,tired everyday, recheck and correct every day not a big deal. How u doin?
But MsB u deh yah long time u shudda know a bay mistake from comment to post body to title. Sometimes mi will see and sometimes mi nah go see so when u see it up fi a while and it doe change as long as u see it tell mi..u know mi nuh feel no way bout correction but know u gwine see mistakes depending on how many things mi a do at once..or how mi head working lol
F**CKKKKKKKING BRITE!!
doe do dat ms B is cool peeps
Hi how u doing?????????? Mi think mi a prophet trust me right now is a turban me a go put on n a ppl money mi ago start teck Metsy :siul :siul
nah look pan u eno..u done know :peluk
much love always
:peluk :peluk nuff love yes but mi pree tings all the while man so mi ago tun proppa proppa reada woman lol
yes mi will buy di fus pencil fi yuh turban :nerd
Lmaooooooooooooooooooooooo shalamah shallamah whey Obs deh man?
Trina, Eve and Lil Kim need fi salute of course the amount a yaad man dem fck.
:tkp
Den how u figet Foxy, u nuh memba shi did engaged to Spragga?
after going through vegas and bounty
Reel and come again, mumma. I dids not know dat. Bumbo, bumbo.
Bad ppl deh ya so me outtttttttttttttt :ngacir: :ngacir:
a nuh lie oo das y mi haffi splirt :tkp
especially trina :hammer
Trina??? A lie mi Neva know oh gosh :ngakak mi still gone tho :ngacir: :ngacir: :ngacir:
a serius sinting loool
di wholllllllllllllllle a dem go do dem runs a jamaica ..big small soft and semi hard dem took it a dat mi hear :hammer
mi no like hearsay eno but smaddy say obeah reach foxxy and deaf har cause dem a protect them man from the yankee rapper dem. woieee
murdah police jail real prison :tkp
Remember foxy did get sick all of a sudden and how spragga did fi engaged when him did have him badda madda how long and neva lef..all of a sudden him and foxy lef lol no sahhhhhhhhh a yasso nice
We need fi do a series a dem and di past ooman dem a some a di dj dem. Mi a go put up part one tomorrow
mi cyaa find the reply button fi da last comment deh Met. ___________________________________________________________________
Yassssssss anybody memba di swiftness da deh pull-up gwaan with look like dem all witless Foxy cause she no tap go do har hair n runout no pay when di ppl dem done ooooooooo
fi real all a tief out of American Apparrel store. a bear crosses reach har all jail so mi cannot confirm the science but it looking very credible. lol
Tun foxy *wutliss mi neva ask apple fi no correction eno kmt cho
yes she lost everything after that relationship a true ting
lol___________________________ :ngakak a true ting oo
Bwoy or bwoy, and you know mi always liked her. Don’t know why, I always got this feeling she was a good person at heart, despite how she behaved.
Yes, Mumma Met, please to do di series.
But Foxxy is Haitian so anyhow she get him a so him lef. :cool
no foxy a trini..she still got love fi spragga
no man check it again. lol
yes she a trini…but is like dem doe lef eno….tomorrow mi rinse mi haffi go do likkle investigation more pan di man
dem a still good good friend**side eye lol mi have a link wid a interview wid wendy williams pon the radio…she has many mixup claims
lol dem sure is…up to last year spragga was still on har mind but mi a go dash out di mix di blend and di unblended a mawnin
sass crisse neva mind a trini all this time no sah
It look like Karen a (think a so she did name r a mixup me me mixup) go inna the bushes of Afreeka fi hers yes ooooooooo there is God :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir:
anytime foxxy reach yaad she haffi hold har corna cause spragga did live wid him babymodda at the time. so what bout baby cham too :tkp
yes all cham get________________________________________________________ and some adda name u doe know mi gwine put up..she tek out di whole industry
The yard men got a it going on :cool
I heard a long time ago that Spragga used her as a beating stick.So she basically use to fly regular to Jamaica to get f!!k and beat.