ugliest dressmaker piece me eEva see n da host can’t pull it off she black n ugly it don’t look good Reply
Yeppy mine a yuh dat Mek you think that get up look cute eno?! Shit ugly as ever. Bubblelikesoup Reply
UGLY UGLY UGLY just like the SPEECH she give after the party. BTW Met, her friend Toya was in attendance. Reply
Met a nuh she alone never stay good please do a run down of her party pictures from mafia media. #allfail Reply
Yay or nay for the table settings yuh mean senda? Causen it cudda be for the getup whey shi have on. Reply
@Met, u knows say the 3rd anon comment say she “BLACK AND UGLY” and dem fi stop it.. like really?..She is far from ugly and her complexion is pretty..U can be lite skin and ugly too, dam outa-ada… Reply
Kmt dem doh know wat fit dem ..she mousse a go pon de float dung eastern parkway..she not ugly tho Reply
Really cute dress..so yay, I would rock it
Nay, Lady you look like a stuff turkey.
ugliest dressmaker piece me eEva see n da host can’t pull it off she black n ugly it don’t look good
Yuk…the flyer luk betta dan dis crap she av on. Tryin too hard, baby gurl….mornin jmg!!!
Gm all.
Weh me waa know is weh di husband deh me she and feba did a gwane so
She looks like a contestant on Rupaul’s Drag Race.
Shoulder part too much fi har no hip self
Yeppy mine a yuh dat Mek you think that get up look cute eno?! Shit ugly as ever.
Bubblelikesoup
:hammer :hammer
40 shades of nay!!!!
King Kong awaits his bride!
UGLY UGLY UGLY just like the SPEECH she give after the party.
BTW Met, her friend Toya was in attendance.
really? she nuh lock up yet?
Met a nuh she alone never stay good please do a run down of her party pictures from mafia media. #allfail
hell no that do nothing for her,dark skin girls were brite clours not dull,
Yay or nay for the table settings yuh mean senda? Causen it cudda be for the getup whey shi have on.
Is a linebacker this?
@Met, u knows say the 3rd anon comment say she “BLACK AND UGLY” and dem fi stop it.. like really?..She is far from ugly and her complexion is pretty..U can be lite skin and ugly too, dam outa-ada…
More like WTH is dah?
BTW don’t think she is ugly, just dah get up and dem posers infront…
shani :peluk mettyers 🙂
di top pawt a di getup look like drapery a window pon rod :nohope:
Kmt dem doh know wat fit dem ..she mousse a go pon de float dung eastern parkway..she not ugly tho
She looks so cute in her face and she is more covered than most, so YAY fi me.