Suh Met isnt she like 10 younger than Striker and Frenchie dem…An AARP member and soon start collect social security in bout 10yrs, weh u a flatline fah now
Dutty suck pussy lala u done suck out mi friend pussy and a seh a because a u fantasy and a ask har if she want u Fi lick har batty but she nuffi talk? Bitch u a undercover sadamite no man no want u days why u a turn to woman now. Stiff tongue gal lol
people yu wan see angela striker, angela jet set kerry, happle, ven, yankee michelle, and the list can go on for the rest of the day of people who mi nuh wan see wid out di wig and makeup…di gyal deh look ordinary not scary
Wtf is a man????? Maybe me born different man is da least n me neva make dem b my problem if she into girls I don’t see she not getting a man have anything fi do wit
I’m not mad about she Sucking n f**king a next gal it’s how the dancehall gyal dem gwan like dem nuh suck pussy undercover ting. As long as u a do what makes u happy no need to be ashamed.
MI a sen out a challenge………it called “no bleach reach” mi challenge cabbage patch aka Dolly …..and Bitta aka sweets…..and Corey ….No bleaching for two weeeks and post your pics ………. :thumbup
You actually look better au natural…you’re not one of dem people who scary without all the makeup and hair
if yu nuh blind! then a muss mi
Rabbit yuh wicked sah. LALA why?
She looks ok to me
Soooo dem dancehallers have a no weave, no makeup challenge? I wanna see Happle m Barrabas no make-up, no weave look
and Kerry (Jue babymadda)
Good morning anybody know how old this big woman is?
chayyyyyyyyyy :tkp
Come here man is how old she be???
chuet u know i duz not knowz dese peoplez :nerd
Met mi woulda send u mi grandma pic n tell me if she no look younger than lala
:maho
Not bad atall fi a dancehall teteh
U need help try ur local Macy’s optical department
I kaint afford it there, will have to go somewhere cheaper Chuet but mi eyes really wah check out fi true before mi get glasses
try zennioptical.com…. type in your prescription and pick out your frames. price range from$7.99 and up
correction..prices start at $6.95
Hey thanks I just went over they have cool frames
no problem
My lucky guess, she probably bout 52 or somewhere around
no LALA shouldnt do yourself dat
Suh Met isnt she like 10 younger than Striker and Frenchie dem…An AARP member and soon start collect social security in bout 10yrs, weh u a flatline fah now
her eyes look horrible
Dutty suck pussy lala u done suck out mi friend pussy and a seh a because a u fantasy and a ask har if she want u Fi lick har batty but she nuffi talk? Bitch u a undercover sadamite no man no want u days why u a turn to woman now. Stiff tongue gal lol
Stop it lala neck caa even stretch fi turn much less fi under gal crotches unnu fi tap dem something here man kmt
I dies on this comment…No sah! you made my day.
Happy to help laff a lot it lengthens life hon 🙂 🙂 🙂
people yu wan see angela striker, angela jet set kerry, happle, ven, yankee michelle, and the list can go on for the rest of the day of people who mi nuh wan see wid out di wig and makeup…di gyal deh look ordinary not scary
mi figet bout frenchie and har hugly dawta
Wtf is a man????? Maybe me born different man is da least n me neva make dem b my problem if she into girls I don’t see she not getting a man have anything fi do wit
Time out fi Tawkchuet….Scary with or without mekup. Hair line intak doe.
Willie u coming wit me in the corner? wat did I do to go in the corner :sorry
LaLa I love your confidence be proud of the skin you were born in
LALA YOU LOOK LIKE YOU HAVE DOWN SYNDROME SORRY BOO
The girl up top sound mad as hell as if a fi har pussy she did want lick out no sah lol
UNUH AGUH LOWE BLOODCLAAT VEN! MI SI HAR ALL THE TIME
good day met,metters,peepers nd others…..
she is 27 if not 28….i kid you not
she’s a young girl but chuety yuh need a beatingggggggggggggggggggggg :hammer
I’m not mad about she Sucking n f**king a next gal it’s how the dancehall gyal dem gwan like dem nuh suck pussy undercover ting. As long as u a do what makes u happy no need to be ashamed.
Her skin look better than those LA girls you put up the other day
MI a sen out a challenge………it called “no bleach reach” mi challenge cabbage patch aka Dolly …..and Bitta aka sweets…..and Corey ….No bleaching for two weeeks and post your pics ………. :thumbup
Yes call out sexy ven yes cause she never so brown when she leff jamaica frass call out yuh woman deh
She Looks Horrible