0 thoughts on “-_0

1. I think that her body suit has footies(continuation to her toes)that’s all cause is couldn’t black har foot black suh ..nope

2. SHE WASNT A BAD LOOKING GAL WHEN SHE DID BLACK AND NEVA HAD ALL THESE ADD ONS WORD OF ADVISE TO ALL THE FALSE BODY BLEACH OUT PEOPLE EVERYTHING DONT FIT EVERY BODY KIKI YOU FACE TUFF AND HARD UP LIKE AND YOU FOOT BLACK AND DARK LIKE IT POISON AND STOP WITH YOUR HOME MADE HAIR THEM A PAY A GAL FI DO A PROPER HAIR STYLE ON U LOVE MAYBE IT WILL DO JUSTICE TO U DEAD EYE

3. All of a sudden all these Hoes, using the caption about “being in their own lane, less traffic.” A kiss mi a kiss mi teet..Some a unnuh already have a head on collision, wrecka truck come, & tow weh unnuh nastiness. GTFOH. An nuh everyting fi everbody. PUHLEASEE!!

4. Dead Yie Kiki, Cack Yie Kiki yuh a run road again. Mi tink yuh fake batty did rotten off one time. People dead cack yie kiki luv tek people man. Unuh betta tighten di leash roun unuh man neck causen seh di man tief is out again. Dead cack yie kiki is when yuh aguh buy clothes inna store and stop pay shoesmekker fi stitch up the ugly getup dem whey yuh wear? Yuh is one ugly dead cack yie gal inside and outside. Yuh stays very bad and since yuh bleaching, start bleach yuh tough mawga foot dem causen sey yuh face brown and yuh foot dem black.

Leave a Reply to Scumbag Cancel reply