>>>>>>>>> -_o

0 thoughts on “>>>>>>>>> -_o

1. Kizzy the way you so rich and love fling up all your designers, I didn’t know you shopped asos too, lol! That lipstick don’t look good…..

2. when will this old woman grow up and who want to hater on you Kizzy people only feel sorry fi yuh

3. Kizzy anytime yuh feel forgotten yuh always cum up wid yuh bs an dis bruk pocket fool wey ah tun yuh inna idiot luk pan yuh yuh luk like mad ooman!!!!!

4. DWLN……morning!

This is a husband? lololllllllllllllllllll looking more like a “daughter”…lolol what’s the explanation fi de frighten Friday look pon shim face? lolollllllllll

1. morning me universal sister *wink*.

Shim look like him would a do well inna de New Kingston crew wid batman and friends…lolol

1. She sees her haters and he sees his other woman or him man (i don’t know). I wounder if it’s the same person cause these 2 different looks.

5. If john john open him eye any further him yeye bawl dem drap right out

Mi cya manage

6. Ah wah duh dumm an dummah… Ah wah duh Kizzy Klean up bout haters lik she nuh always look suh!!!… Kizzy you is ah sad case!!!

7. john you need fi know this its hiding you kizzy jakes and her a deal him all come inna her face a so my dnt kiss her again she a give yuh bun hard if a me like mi stop wife her up

8. She always look sad is just excuse both I see hater, Yuh life sad,and that likkle bowy whay a try look like little Wayne could never smell my cheezy socks! Lol who hating on her need a beating

9. LOOK YAH NUH, ME DAY VEDDY VEDDY BUSY A DO BACKRAH WUCK. KIZZY AND HAR TODDLER, BREAD BUTTAH PON DI 6 SIDE A LIFE. NEITHER SHE NOR DI PICKNEY A WUCK AND PERSONALLY MI TIYAAD A DEM. THESE PEOPLE ARE NO LONGER RELEVANT.

10. Kizzy that out fit look like Yuh going to ah funeral,that’s why Yuh sad Yuh morning Yuh own made belief life,don’t blame haters darling!

11. Kizzy you an yuh man is one of the few danchall couple mi nuh like si! Met yuh nuh have nuting pan Apple gud or bad real or fake anyting JMG is ah book to me and I have my favorite stars that I love to read about! their lifestyle don’t affects me mi jus love si di modeling an di mix up when mi come from work!!

12. She a mind john john but John John a mind the young omen dem.. U can’t keep this young low life boy he only mind u fi a money Kizzy u look sad because u are sad bad and it a show.. Unu walking funeral sidung before u have heart attack granny

13. She must see haters 24/7 her face always looks sad n miserable..I guess having a dog for a man does that to u..stop call him your husband he’s your man-child ..u support and raise him jus as u do to your other kids..community cocky boy

14. A lovely good evening Met & Metter
    Some ppl just have no sense of self. Anyting whe dem deem a wear dem jump inna it. Slaves to fashion and spwile cauz dat annuh style. There’s No person out there that a blue lipstick would fit. It’s clownish period.

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply