A 12 KIDS BEAGLE JUICE HAVE?

11 thoughts on “A 12 KIDS BEAGLE JUICE HAVE?

1. If I recall, the man is educated and had a good day job and used to mind the older Kids and wife very well. At the time, him and his friends used to party occasionally and loved to gamble and trick young girls.
    Then he picked up with hair dresser Karen who was age appropriate for him but he and used to beat her bad! Karen thank god you out of that! and can show your kids a better example.
    Then he start follow up with the queens dancehall scene and get a little function hall, start inveigle the young fools who thought he still “had it” and voila. Future Baby mothers and now of days dancehall regulars, do your research before looking a hype man.

2. don’t feel sorry fi you so unno love tek hype man over a man a earn a honest bread embrace the hype embrace it

3. Jah know Star how d liquor pass dem throat when dem drink? Cause me coulda never no sah my pickney dem hungry and inna a dancehall a model,floss and hype,me hear about nuff foreigners weh a kotch and as a dance a keep dem have on d the most expensive clothes and boot and liquor,smfh unuh fi do better a unuh Buju did a talk bout deh abroad a waste time.

1. A whole heap a dem up yah a all sleep inna car, get box dung regular, a wear pure fake shit,a grind man pan the low when dem a man demself and still deh a party a hype. A di picture way dem waan paint fi mek it seem like dem a live good life. Bruk like dawg most a dem

4. Well yu have TMobile fone an werk ah Walmart, suh it’s a fair guess yu live a fareen. Suh tell mi why he’s not paying child support through the courts again???

5. Here’s the thing u meet a man him have 12 pickney mek u so special an believe wen u have baby number 13 him ago build life wid u, an he aint looking back fi mine di ress a pickney dem smfh, ladies investigate di man dem b4 u lay down wid dem

6. A the last set a pure young gal. The club trick them. All Shirley juice weh him did deh wid yrs ago and then lef really go back go hide sleep wid him and breed. Neva breaded when u a main girl but go bread as side chicks smh
    The one weh Mek him bawl like a baby when she and Shirley did a breed same time wise up.

7. Ahem cough cough a wa so bout dis bawl forehead man. Dem sneaky gal an him a fck bareback too late to vesigate an a more belly bout some dash weh

8. Because many women are full of arrogance and believe they have something other women don’t. They think getting a man is a prize and they want to be seen as the one who he settled down with. Not even giving a thought to the broken and dysfunctional environment they are bringing an innocent child into. I could never bring a child into such a heritage. When the child gets older and ask them why they could not have chosen a better man they just brush it off. Kids are even out here cussing their moms because they mated with ugly men causing them to have to live their life with an unattractive face. The children will grow up and ask you questions one day, choose wisely today to avoid family headaches.