Hmid pinky post this fimi deh
I was with my baby father for 2 years before we decided to have a baby but mi want fi know if this bwoy think mia yam head or wah.
Alright, my baby father lives in America but he’s in Jamaica now smh pinky yuh nuh know seh the bwoy lef mi while I was 2 months pregnant becaz him ask mi when last mi hear from mi ex and mi tell him the truth?
The bwoy vex with mi right through the pregnancy and ago tell mi seh mi nuh fi call him phone until the baby born so I did just that. Afta mi daughter born 5 months ago the man start talk up to me good good enuh; bare in mind him still naah mine the baby enuh suh mi empty mi bank account and I bought my daughter everything she wanted from mi pregnant until she was 3 months that was when he started taking care of her. After all a that this bwoy live wid woman and when mi call him phone the gyol a renk up herself suh mi just put her ins her place and hang up mi phone. Anyway mi nuh chat to him fi 1 month straight
Then mi see him start friendly up with mi and start tell mi bout him and the gyol lef and him want we go back together and grow wi daughter etc. Suh mi seh alright like how we have the baby and she so young make we try and see if things ago work suh we start talk back and everything start fall back in place. Mi frighten after bout a week the man stop call mi phone and start ignore mi when mi check it out mi find out about 2 week
Then mi see him start friendly up with mi and start tell mi bout him and the gyol lef and him want we go back together and grow wi daughter etc. Suh mi seh alright like how we have the baby and she so young make we try and see if things ago work suh we start talk back and everything start fall back in place. Mi frighten after bout a week the man stop call mi phone and start ignore mi when mi check it out mi find out about 2 week ago seh the man have the gyol a post bout wifey and thing suh mi act like mi nuh know and mi nuh ask him ntn. Last Friday him fly down and as the bwoy reach in the house the bwoy start search mi phone to rass suh him go weh and mi nuh see him back until this morning the bwoy come a tell mi seh him want f**k suh mi tell him fi gwaan back weh him a come from and the bwoy start rub mi down a tell mi bout him love mi etc. Kmft dream a just run him now him vex and ago tell mi seh him naah come back a Jamaica come look fimi him only ago send the baby money suh mi jus
Tell him seh mi nuh want nuh f**k him fi gwaan him ways make mi gwaan mine caz mi nuh know how him want run my life and him mi and him nuh deh caz him have him gyol dem and mi want stay single
A di best ting dat yuh duh…now mek him mine him youth an yuh tan whey yuh deh…if man a look yuh an a good man deh wid him.