A BATTEYMAN CREW FALL OUT PAN FACEBOOK AND ALL A DI SPARTA DEM NAME A CALL AND SCEENSHOT A DASH..

*****Im arranging fi now mi a list dem by first name but hold this one pic..there are about 30 more***

Since them say a Sparta dem say and if mi do it a lone gunshot to mi fi mi post them Mek a rest them here cos mi well wha all a the shot dem under mi bom****t cos mi neva see dem pan news yet say them wanted so them ano no body 😒 see the battyman dem yah weh a try bring me down ina them undercover battyman group weh them catch all a them man yah ☺️ and most a what them post when them a look them man dem Shan, Romaine, Jadgro, Bobo and the rest a uno come at mi now Mek mi show uno real judgement and member uno offer me gunshot so look out fi blo***t more guh suck uno mada

21 thoughts on “A BATTEYMAN CREW FALL OUT PAN FACEBOOK AND ALL A DI SPARTA DEM NAME A CALL AND SCEENSHOT A DASH..

1. WATTA FCKING SHAME…..THESE FCKING FISH NEED TO STOP PRETEND DEM INTO :cd :cd OOMAN, NIGGA PLS LEAVE PUSSY ALONE, AN STOP MEK OOMAN UNNU SCAPEGOAT…..

2. This is soooooooo messed up!!!! Be who you want to be but it’s wrong to not let all parties know that you are BI-sexual…..and then to also have a child be a part of this!!! :marah

1. Met!! Me ago want see de picture dem so me can drop a grung and laff like me head finally gon Oooo!

These uncomfortabke demons fi get expose then dem can expose de uppa levels who a skin dem out.

3. Tell mi him mean “buy,” as in buy har a early vday gift and not “bi” as in undercova batty lovah? No sah.

4. Met mi deh ya and naaah move, yuh si why AIDS caah stop? Poor baby madda nuh know seh har hole shit up or may have caught a STD. My God it rough out deh.

5. Dash out everyting nuh leff nuttn… Well now yuh baby madda know and a hope she run cause nuff in denial and seem like doodoo cocky a di best eva…. Dem too wicked man… ppl like dem fi dead.