Turn an spin Mi role di caption have me weak……a mi alone feel seh she look like a buddy head wid di lickle pink tip lol…. Reply
Wait tamika a when yuh reach ja dem catch yuh a sell pussy a the small island and sen yuh back a jamaica mnl Reply
Yuh know mi did confused as to what she saying till mi see a next post weh she put up a pic of her “daughter” and say “Mi nice clean champion dather”. ____________________________ Reply
Tamika you must stop take close-up pictures because you don’t look good take it from far my girl yuh nuh cute Reply
Turn an spin Mi role di caption have me weak……a mi alone feel seh she look like a buddy head wid di lickle pink tip lol….
@needleye, LMAO! Too early.
She a type f**kery cause she cyaa spell gyal yuh nuh have spell check lol busy signal (voice)
Wait tamika a when yuh reach ja dem catch yuh a sell pussy a the small island and sen yuh back a jamaica mnl
Gal yiy big like stadium bulb doe lol… A Nuff force a get use yasso
a daughter she did wah sey ?
Darth or dark Vader??
https://en.wikipedia.org/wiki/Darth_Vader
Yuh know mi did confused as to what she saying till mi see a next post weh she put up a pic of her “daughter” and say “Mi nice clean champion dather”. ____________________________
told yuh a daughter the dunce bat wanna write
Tamika you must stop take close-up pictures because you don’t look good take it from far my girl yuh nuh cute
Met yuh a wicked! What a way Paul Dushing “dather” ugly! LOL!
A clarendon she come from.
She come from Clarendon or she come from Tivoli Gardens?
She resemble Betty Boo dwl