A DAT YUH GUH PICK UP

11 thoughts on “A DAT YUH GUH PICK UP

1. Gwey yuh and yuh JA ooman plan fi yuh married and scam current ooman and then “return for her and kids”
    Gwey ya …man like yuh jus mash up ppl good good gyal pickney life because unu licky licky.

2. maybe she know seh yuh have yuh woman a Ja and just a accommodate yuh fi save face, hurry up a leave the woman place mek somebody who want har move in. Can bet a she alone a work fi pay the bills, everybody else come a foreign fi work or guh school, you come fi the fuck, waste man kmt

1. And dats why appointment haffi meck. Di lady probably a wuck three jobs and tiad like market donkey.

1. This THREE jobs comment brought me right back to the lady who went to get Hubby from the mate’s yard.

Me weak!!!

3. Hello, we a farrin haffi WORK, so maybe just may u need fi get a job an stop mek appointment to fuk, kmt, stop use excuse bout send fi woman a Jamaica, dat was ur original plan wukless shit out u, leff Di lady, find work sn continue on ur merry way,

4. Even though I get what you’re saying,it still won’t take away from the fact that you’re a big Wasteman enuh Sender! :hoax2 :malu2 :siul