A FEEL A MATRIX BABY MADDA DEM DO DIS

21 thoughts on “A FEEL A MATRIX BABY MADDA DEM DO DIS

1. mi see it all the time, woman stay wid man through multiple maties and bbymamas, then dat man tun round marry some random yung gal, afta you wasted your youngest and tightest years pon him. look like the bouquet a hide a bby bump

2. ME WANT SAH THIS TONY IS A EVIL DUTTY PERSON YES PPL CHANGE IN LIFE BUT I WATCH DAT BOY CUSS PPL CRITISISE PPL I WILL NEVER FORGET WAH DAT BOY DOU TO MACKA AN D REST D WAY HIM MECK VIDEO PON SOCIAL MEDIA BOUT PPL AN NOW PPL A DOU HIM BACK D SAME TING HIM A SAH PPL A HATE PON HIM ENVY HIM AN ALL THESE THINGS MAGGIE GOH SIDUNG CAUSE MOST A WHO A WISH U WELL DWEET JUST FI DWEET SAKE U IS A BITTER MAN PPL KN SAH A WOMEN FUKKK PON U AN IT HURT U BAD MECK U GOH MARRIED AN START PUT UP ALL POSTIVE QUOTE AND POST YES ITS ALL GOOD HURRY UP AN GOH BAPTIZE NOW GOD WANT YOU TO NOT D WIFE ALONE U A BEHAVE NOW LIKE D WHOLE SOCIAL MEDIA EVIL CAUSE ALL NOH WISH U WELL PLEASE REMEMBER SAH PPL KNOW WHO U IS NOT ONE ENTERTAINER OR DJ NOH WISH U WELL PON U TING A DAT U FI SI SAH DEM KN U HART NOH CLEAN U BEHAVE LIKE A BIG GAL AN EXPECT PPL FI ACCEPT WAH U DOU DEM U CUSS OOMAN LIKE U WEAR PAD AN NOW A GWAN LIKE PPL NOH FI HATE U GOH MINE U KIDS DEM AN RESPECT U BABY MOTHET DEM U OLE FOOL YES ITS NICE FI SAH A WOMAN CHANGE U PLUS U AFFI PUT UP NICE THINGS FI IMMIGRATION HOPE U NOH DISS ER AFTA U GET D GREENCARD

3. The girl he married has a baby for him it’s the last lil girl mother who he always putting up on his ig a very pretty lil girl too she’s around the same age as Charlene daughter

1. It matters not…her ambition even lower now that you say she have pickney fi him already.

This bitch of a man fi lonely till death come tek him.

I hope dah gal yah stay wid him fi life as her punishment since she feel the need fi make it look human. Him curse as a man bitch fi how him deal with him children, their mothers and women on a whole.

Leave a Reply to Met Cancel reply