Memba him did say him a di girls dem sugah so I guess him did mean it literally cause him look a likkle diabetic. Hey Beenie is there something up with your health boo? hope all is well. Reply
Him probably still a feel the effects from when him did sick inna August with Zik v + dengue + the change in the weather now Cause all right ya now my sinus + head nuh stop kill me cause a di cold breeze weh a blow with all manner a tings inna it! Reply
He really looks unwell….very thin…hopefully its nothing serious Beenie…we want you around for a very long time. Reply
Why Beenie a wear turban? Rasta man and dem headwraps, French rolls,plait up, ponytails. I caan deal wid Rastaman and dem hair creations enuh. Reply
Memba him did say him a di girls dem sugah so I guess him did mean it literally cause him look a likkle diabetic. Hey Beenie is there something up with your health boo? hope all is well.
Fooota secretly wikid …
Him probably still a feel the effects from when him did sick inna August with Zik v + dengue + the change in the weather now
Cause all right ya now my sinus + head nuh stop kill me cause a di cold breeze weh a blow with all manner a tings inna it!
You stop tek people man yet Spoon?
He really looks unwell….very thin…hopefully its nothing serious Beenie…we want you around for a very long time.
remember he was always small in body. as we age we shrink too
Why Beenie a wear turban? Rasta man and dem headwraps, French rolls,plait up, ponytails. I caan deal wid Rastaman and dem hair creations enuh.
Some how you all forget beenie man have sickle cell