A IT DIS

0 thoughts on “A IT DIS

1. For y ???
    Poor kid.
    Even if the kid suffers from alopecia this wig is a no no but a hat on the kid
    And the huge earrings …. cho
    Hoodrattedness is a disease

2. A which idiot do dis to dem pickney…. (Tony Matterhorn voice)….itttttt dontttttt lookkkkk goooood…. Mi want fight di wig and di earring…

3. if she wanted straight hair pickney why she Neva breed fi a coolie man a bet she start put rubbins on the child’s skin

4. ye man form di fire it hard fi maintain …dem start put een di hair inna di 13 year old dem head den dem gone to 6 now dem reach a baby ….whole nation a go lost …some likkle yute a grow come up not even know dem mada hair or skin colour

5. Mi nuh sure why smady woulda do dis tuh a likkle pickney. Di wig an di erring need fi bun, not appropriate fi ah child. Den oono si how di bang line up neatly pan di pickney yeye brow??? What ah big dutty disaster…kmt

6. tell me his chill have some illness causing her natural hair to drop off and the have to used a wig

1. well fi shi nuh have di illness shi def. a go get it now………….because it look like all bleach a gwaan

7. lol……………..it look like shi ave on eyelash to………………lol…………it neat doe…………….a cyaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn manijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj inna raga voice

8. Some madda fe stop forceripe dem pickney. For God’s sake, let a child be a child.

1. THE PROBLEM IS THAT SHE IS A CHILD. WHY FORCE A CHILD TO DO ADULT THINGS? IF EVERYBODY U KNOW HAD LITTLE GIRLS THAT DO WEAVES AND NAILS @ 6 YEARS OLD WOULD IT BE OK FOR U TO DO IT TO UR CHILD? JUDGE NOT UNLESS U WANT TO BE JUDGED BUT MY GOD HAVE MERCY. A CHILD NEEDS TO BE A CHILD. WEAR BRAIDS/BUBBLES/PONYTAILS OR SOMETHING.

2. U seerus?? Is tings like dem here dat make big wukliss man rape off wi children. This is CLEARLY an adult hair do on a BABY. U cannot be foreal. U cyah have a child a do adult tings den dem waah cry wen dem get kidnap an rape n kill. Wi haffi pray fi dem daily.

9. Damn Jezebel dem bout dem gone breed, I don’t know egg this is but this mother needs one lessons

10. Very disgusting, why do that, dem no better than some African women inna di UK some hell of a big extension di poor pickney dem brain must really hurt. :marah

11. Like really mom..really…what the hell did I do 4 this ere punishment. ….A dat she a think….lol…I can’t with dese female, weh wa live dem fck up life’s thru dem pickney…I swear..

12. This poor lil Pitney look like all bag under r eye them,like she up all night a dance,this is a disgrace man, get u pride together

13. The poor child look like all bag under r eye dem, like she up a dance all night, disgrace man, mumma fi get r pride together,careless

14. ratchet is as ratchet does, mumma nuh know nuh betta…preciuos likkle baby girl tuh, bless her heart…

15. @Zervah, u see how di baby eye dem puffy?? what a wokliss mada.. A this u say Jesus wept***tears***.

16. There’s no excuse for this nonsense, wedder alopecia, beauty pageant etc, there’s absolutely none. A child is a child and should be raised as such. Nuttn more dan di mumma a live vicariously chru di pikney a so she d mumma want fi look straight hair & light skin-ded. . Di ppl dem nuh look pon di madda or whoeva a parade r roun wid disdain. It ain’t right.

17. Dis child is being setup fi a certain kind of life. may the angelic host guide and protect from di lame adults who are in charge of her.

18. Blessed. Never waan seh it but di baby look like it start vote already. Baby look like him have nuff responsibility at that young age.
    It look like most people dont realize that a nuff a this inna Jamaica now. A part of our culture has a don’t care mentality (anyting a anyting) – and si weh it reach deh. Is just a even madder version of it this weh inna most garrison.

19. As someone already said this child looks unhappy looks like she was crying. This wouldn’t be my first choice for my daughter.