A LIKE DI MOVEMENT!

0 thoughts on “A LIKE DI MOVEMENT!

1. BUT WAIT NO DI WHOLA DI SHOP DI.LARD MI DEAD FI HUNGRYNOW.WE SHOULDA BUY WE OWN FROM LONG TIME.BUT SERIOUS TING UNNO EVER NOTICE SEY ANYTHING IN TORE WEY COME FROM YARD THE PRICE A DI MOST EXPENSIVE PON DO SHELF.IF IT COST $1 US A YARD A$6 US UP YA.WE AS A PEOPLE NEED FI STOP RIP OFF WE OWN AND STOP MEK THE BIG NAME SURPER MARKET A FALLOW.

2. Bwoy mi naah lie Metty, the excelsior crackers ah beat mi extremely badly cause ah dem deh me live pon, wid sharp cheddar cheese and a slice ah turkey or the so suh crackers wid likkle butta…aaaaaaawwwwwwwww sheeeeeeeetttttttt! :cd

3. THANK YU KINDLY FI DI LIST ….FROM MI SI DI FRIG UP NAME DEM LIKE “FRUTA” AND “BERMUDEZ” that can give me a idea fi di fuxry name de use

4. Why all yuh doh boycott the American tings too? One pack a shit all you talking! When American blanking all ah we to come here and is only Trinidad you hot for? Hush yuh cunt

1. LOL What? This is a Caribbean Issue and not an American Issue. If you trinis aren’t so bothered by what we purchase from you. Why the phuck are you here talking that mess. If yuh nuh care then shut up and look other islands fi sell to. KMFT

5. Jambisco is indeed a Trinidadian owned Company which gives employment to over 600 JAMAICANS, what good will boycotting do? If u want to boycott, boycott the government. This just seems like the competitors are using this situation at their advantage #a blow below the belt#