A MAPPY NEW OOMAN DIS?

14 thoughts on “A MAPPY NEW OOMAN DIS?

1. Donna and Teisha uno come confirm please, mi nah believe until mi hear it from uno. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. Teisha will say no cause she dumb. but yes it is you don’t see how Donna inna the background looking @ the girl

3. So mi hear say Teisha and him fight over it last night over the mall and pure things. Big excitement crowd draw over them, then they both went back home Inna the x6. Clown.com

1. You so right, and look how di head a sweat. Man shawt so many haffi a scrape di battam a di barrel fi seh dem hab one.

4. They think he have money cause he spill champagne everywhere he goes. He’s so Effie unattractive. If Donna lef him em goose cook. A so dem live young gal cause they can trick them up. :bedug

5. Yes a mappie woman dem deh long time but it look like dem out inna de open now u rite sender she young and in love only 22years old smfh

6. Bwoy, ah doahn know, rostah! What u do KNOW, is that the person in the green outfit in the background WILL HAVE NO PART OF IT!!!!!

7. SHE IS ONE REAL DUM DUM WHAT SHE SEE ON THIS UGLY MAN A GUESS A HYPE SHE LOOK OR A HIM MONEY SHE WANT LMFAO