A MUSSY WARREN WEIR MADDA

So me start Fi wonder if a hype Dah gal yah look like seriously first it was foota hype now a warren 😑😑😑 the other day when foota posted a video on IG Wey him buy lil food inna the dance give one girl she run come Pon Facebook bout how foota bright and when promoter use to book foota a Farin n nuh pay him a she Affi feed him when him a dead Fi hungry now me Neva really pay that nuh mind cause me know that a lie but now this b**h trying to say she teach warren how to fry chicken lmaooooooo mama which other top act did U teach or feed?? Yuh want a rass box come a look hype off a the ppl them Kmt girl bye

IMG_0204

IMG_0206

0 thoughts on “A MUSSY WARREN WEIR MADDA

1. First of all, a “likkle” hype & di Olympics DON’T belong inna di same sentence!!! Olympics is A BIG BC HYPE!!! Point blank period! Olympics can change yuh life, so if him ah hype, ah DIS yuh fi hype ova!!!

Dem other crosses out yah ah hype ova IG pics, leased cars, scamming clothes & bag, so if him ah hype over Olympics, him have ah RIGHT fi hype!

2. Warren Weir damn hype fi true. How u fi a refer to someone weh u use to lay with as a ‘ my little dog that I told to go fetch’, mi never see Bolt reach them heights of disrespect yet and if anybody fi hype a him. Just because the girl ask if Weir still a run. All if u and someone inna argument it nuh need fi reach certain place. Him need fi turn him Twitter fingers in a track and field foot. Warren and him one bronze buck up medal fi go siddung. Bright nuh bloodclaat a style ppl pickney as fat.. FOH!!!!

1. OLYMPIC GOLD IS A BIG DEAL NOBODY NUH MEMBA THIRD PLACE MEK HIM MOVE HIM WASHED UP SELF AND GWEY… HIM BETTA START WIN OR SERGE MILK GOING TO DROP HIS ASS LIKE HOT BREAD

1. all a unuh sound badmind, plus he got a silver as well,unuh loowwwwee di yute. if a gal violate dem fi get put ina place, u all want to be up in di yute life, STOP comparing Bolt and anyone else, there is only one Bolt….Badmind is active

3. di olympics is a big ass deal? yuh nuh see Bruce Jenner ride du waves of his Olympic victory fi over 4 DECADES! Weir fi chill still.

4. Yes you should be PROUD that you won a medal at the Olympics. PROUD AND HYPE ARE TWO DIFFERENT THINGS AND HE GOT HYPED AND FORGOT PEOPLE WHO WERE THERE FOR HIM WHEN HIM JUST START RUN. NOW YOU SEE HIM WID A BAG A PPL AND U A WONDER A WEH DEM COME FROM. SO UNNU LO DI GIRL MEK SHE TALK AR MIND. HE DID CHANGE! YOU CAN CHANG FOR THE BETTER BUT HE DECIDED TO CHANGE FOR THE WORST. TRACK AND FIELD IS AN UNFORGIVING SPORTS AND HE WILL LEARN THE HARD WAY.

1. He is a perfect example of how most(not all)Jamaican youth behave after any kind of accomplishment.That is the main reason why I have so much respect for Mrs Fraser-Pryce and Mr Bolt,they are showing the others that the only time you need to hype is in the starting blocks.Too much hype behavior in Jamaica period.

5. Warren get hype and anybody say him nuh get hype a cuz u and him a friend lol he needs to humble himself. I can tell you why him not running good, it is called Karma! A lot of persons bashed his first girlfriend who was there when he had nothing, because Warren said that she cheated on him, really Warren I recall you cheating on Natz with her own friend! Now you tek up crosses that’s why you not running good anymore, yes Lexcee a crosses! The day Natz left is when you start run bad bout you’re injured lol nicca where??? And Lexcee she so dumb thinking that most of what you’re doing is because you love her lol no Lexcee Warren is trying to hurt Natz so don’t feel special. Oh and Warren Natalia doesn’t care! You nuh see the girl just a achieve so. Lexcee him soon drop you and tek back all he bought you lol